nyheder

100 kr. freebet på VM-Kvalifikation i Fodbold – Sådan gør du!

Kvalifikationen til VM 2022 er endelig skudt i gang! Henover kvalifikationen skal Danmark møde modstanderne i gruppe F, der rummer Østrig, Skotland, Israel, Færøerne og Moldova. Det bliver altså til 10 VM-kvalifikationskampe for Danmark som bliver spillet mellem mellem den 24. marts og den 16. november 2021 . Unibet byder kvalifikationen velkommen ved at tilbyde et LIVE freebet uden indbetaling til alle deres spillere – både nye og eksisterende spillere.
 
Kvalifikationen blev officielt skudt i gang i går, onsdag d. 24. marts, hvor nationer som Holland, Belgien, Portugal, Frankrig og Norge kunne mødes deres første respektive modstander i deres grupper. Allerede på første spilledag fik vi sågar en smagsprøve på hvilke overraskelser en VM-kvalifikation kan byde på, da Holland tabte 4-2 til Tyrkiet!
 
Det danske landshold skyder deres kvalifikation igang torsdag aften mod Israel, hvor de rød-hvide går ind som klare favoritter. Faktisk har det israelske landshold ikke formået at kvalificere sig til en slutrunde siden 1970 – så med et hav af danske spillere i god form, bør Israel ikke blive et stort problem for Hjulmands tropper.
 

Unibet 100 kr freebet til vm kvalifikation
© Unibet

 

Sådan får du et 100 kr. freebet til VM-kvalifikation

Som nævnt, fejrer Unibet VM-kvalifikationen med et vaskeægte freebet til alle spillere!
For at kunne benytte dig af deres freebet, skal du gøre følgende:
 

 1. Opret en konto hos Unibet eller login
 2. Spil 100 kr. på hvilken som helst fodboldkamp
 3. Modtag herefter et 100 kr. live freebet til valgfri fodboldkamp

 
Det er altså ikke påkrævet, at dit live freebet skal bruges på VM-kvalifikationen, men med et hav af fede kampe i vente, synes vi, at det er oplagt!
 

 
Der er en række regler og vilkår, som du skal overholde, for at modtage freebettet.
Tilbuddet kræver ikke at du tilmelder dig, du skal blot finde link her i artiklen. Du skal spille 100 kr. på en fodboldkamp, før du kan modtage dit freebet. Der er ingen minimumdsodds, men din kupon må kun indeholde fodboldevents Beløbet skal placeres i én indsats. Dit kvalificerende bet kan altså både placeres live eller før en kampe.
 
Vær også opmærksom på, at hvis du ikke allerede er kunde hos Unibet, kan du også gøre brug af en Unibet velkomstbonus, hvor du kan få en bonus på op til 1000 kr.
 

Danmarks kommende kvalifikationskampe

Herunder har vi samlet Danmarks kampprogram til VM-kvalifikationen. Det bliver uden tvivl en spændende og begivenhedsrig kvalifikation for Hjulmand og co., men de fleste er dog enige i, at vi er klare favoritter i gruppen
 
Lad os håbe, at vi får taget godt hul på kvalifikationen i denne landsholdspause, så vi forbedrer vores chancer for VM-playoff, som vi gjorde i 2017, da vi besejrede Irland.
 

 • 25. marts 2021 kl. 20.45: Israel – Danmark
 • 28. marts 2021 kl. 18.00: Danmark – Moldova
 • 31. marts 2021 kl. 20.45: Østrig – Danmark
 • 1. september 2021 kl. 20.45: Danmark – Skotland
 • 4. september 2021 kl. 20.45: Færøerne – Danmark
 • 7. september 2021 kl. 20.45: Danmark – Israel
 • 9. oktober 2021 kl. 20.45: Moldova – Danmark
 • 12. oktober 2021 kl. 20.45: Danmark – Østrig
 • 12. november 2021 kl. 20.45: Danmark – Færøerne
 • 15. november 2021 kl. 20.45: Skotland – Danmark

 
Vi håber, at du kan bruge Unibets freebet eller deres startbonus. Held og lykke!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Bwin booster oddset på Danmarks første VM-kvalifikationskamp
næste artikel
Cashpoint: Sådan spiller du risikofrit på VM-kvalifikationen