nyheder

Deltag i Unibets store French Open live odds konkurrence og vind din del af en HALV MILLION

Så er årets udgave af French Open i gang og tennisstjernerne er parate til, at indtage legendariske Roland Garros i kapløbet om hvem der til syvende og sidst kan trække sig med æren og sejrschecken i hånden. Du kan som spiller hos Unibet også få del i NOGET af en præmie – nemlig hele 500000 gode danske kroner i Unibets French Open Live Betting Championship. Læs meget mere her!
 
Klik herunder med det samme og deltag i konkurrencen!
 

vind din del af 50000 til French Open hos Unibet
© Unibet

 
Et overflødighedshorn af gode og spændende tenniskampe venter alle tennisfans i de kommende uger hvor en af de helt store Grand Slams løber af stabelen i Paris. For at fejre dette har Unibet søsat en fantastisk kampagne hvor du kan vinde din del af en HALV MILLION KRONER. Førstepræmien løber op i 10.000 EURO – altså godt og vel 75.000 danske kroner! Det er spilleren med de højeste samlede vinderodds der løber afsted med førstepræmien. Alle dine vindende French Open livespil vil tælle med under konkurrencen – så du kan samle så mange point du ønsker og dermed forhøje din chance for, at blive vinderen af de fantastiske præmier.
 

Sådan kan du være med i konkurrencen:

  1. Tilmeld dig ved at klikke på billedet ovenfor!
  2. Placer dine live bets på French Open – minimum odds 1,20!
  3. Alle dine vindende kuponer optjener point til konkurrencen!
  4. Du kan placere dine bets i perioden nu og indtil den 5. juni klokken 23.59!
  5. Du kan desuden tjene dobbelt så mange point på dine Action Betting single spil!

 

Opret dig i dag og få bonus!

Når du opretter en ny konto hos kvalitetsbookmakeren Unibet kan du glæde dig til mange timers spænding i selskab med nogle af markedets allerbedste odds. Samtidig kan du også få den ganske fortrinlige Unibet odds velkomstbonus i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto. Held og lykke hos Unibet!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Kæmpeodds på Copa Del Rey hos Betfair
næste artikel
Få 2000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet