nyheder

Unibet garanterer højeste odds på Super Bowl!

Søndag nat mødes de forsvarende NFL mestre Seattle Seahawks og New England Patriots i Super Bowl 49 og Unibet garanterer de bedste odds på markedet. Så hvis du har planner om at sætte et spil på kampen, så kan du i løbet af søndagen med garanti få de bedste odds på Super Bowl hos Unibet.
 

Unibet-Super-Bowl-odds
© Unibet Super Bowl Odds Bonus

 

Højeste odds på Super Bowl

Unibet Super Bowl odds-garanti gælder for forskellige bets på forskellige tidspunkter i løbet af søndagen, så du kan spille på oddset alt imens der produceres snacks og Chicken Wings. Hvis du endnu ikke er kunde hos Unibet, så kan du udover de bedste odds på Super Bowl også få 1000 kr. i velkomstbonus. Følgende Super Bowl bets giver Unibet bedste odds på:
 
Kl. 13.00 – 15.00: Marshawn Lynch scorer Touchdown
Kl. 15.00 – 17.00: Rob Gronkowski scorer første Touchdown
Kl. 17.00 – 19.00: Halvleg/fuldtid – slutningen af 4, quarter – Seattle/Seattle
Kl. 19.00 – 21.00: Første scoring – inkl. Overtid – New England Patriots Touchdown
Kl. 21.00 – Kick-off: New England Patriots vinder Super Bowl
 
Find de bedste odds på Super Bowl hos Unibet!
 

Unibet NFL odds garanti

I skrivende stund tror 2/3 af Unibets brugere på en sejr til New England Patriots, og verdens største en-dags sportsevents vil da også tiltrække massere af fans af NFL og betting. En undersøgelse viser at 33 % af amerikanerne ville spille på oddset på Super Bowl, hvilket er rimeligt mange, når man tænker på at betting er ulovligt i alle stater – undtagen Nevada.
 
Hvis du endnu ikke er kunde hos Unibet, så kan du også få 100 % bonus på dit første indskud. Skulle Super Bowl gå i overtime, så har Betsafe desuden et interessant freebet på Super Bowl.

Om forfatteren

forrige artikel
Betsafe: Vind VIP tur til Old Trafford!
næste artikel
Scandic Bookmakers garanterer højeste odds på Premier League!