nyheder

Få 100 kr. gratis til CL hos Unibet!

Denne uge byder på et sandt overflødighedshorn af spændende kampe i Champions League & Europa League. Særligt Champions League er naturligvis interessant set med danske øjne, da de danske mestre fra FC København tirsdag aften spiller på hjemmebane mode Club Brügge fra Belgien. I forbindelse med ugens Champions League kampe kan du få et freebet på 100 kr. hos Unibet. Vi fortæller dig hvordan lige herunder!
 
Som nævnt i tidligere artikler har vi her på redaktionen stor tiltro til, at FC København i denne sæson for alvor træder ind på den europæiske scene og leverer et resultat, som i dén grad vil få omverdenens øjne op for de danske mestre. Vi mener afgjort, at FCK har kvaliteterne til, at nå endnu længere i den fineste af alle klubfodbold-turneringer end de gjorde i jubel-sæsonen 2011.
 

unibet giver 100 kr freebet til champions league 2016
© Unibet

 
Hos Unibet har de lige nu et flot tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du omsætter for minimum 100 kr. på kampen mellem FC København og Club Brügge, så kvitterer denne kvalitetsbookmaker met et freebet på 100 kr., som du kan bruge i forbindelse med onsdagens Champions League kampe. Du får altså med andre ord en gave fra Unibet i form af 100 kr. Du kan dermed spille helt uden risiko på onsdagens Champions League opgør! Hos Unibet og de øvrige danske bookmakere er der konstant stor konkurrence om, at tilbyde kunderne de bedste bonusser og tilbud. Du kan se meget mere om dette i vores omfattende og grundige odds bonus sammenligning her på sitet.
 

Sådan får du dit 100 kr. freebet hos Unibet:

  1. Opret dig som kunde hos Unibet hvis du ikke allerede er det – du kommer til Unibet ved, at klikke på billedet her i artiklen.
  2. Spil herefter for 100 kr. eller mere på kampen mellem FCK og Club Brügge – bemærk, at minimum odds er 1,40!
  3. Du vil herefter onsdag den 28. september klokken 16.00 modtage dit freebet på 100 kr.

 

Scor stor bonus med Unibet

Unibet er en af de mest populære bookmakere – både hjemme i Danmark og på det internationale marked. Dette er bestemt ikke uden grund. Bookmakeren har en løsning som fungerer utrolig godt – og udvalget er naturligvis enormt. Samtidig bydes alle nye kunder velkommen med den absolut godkendte Unibet odds velkomstbonus som kan være på op til så meget som 1500 kr. Der er altså god grund til, at åbne en konto hos bookmakeren Unibet. Vi ønsker dig – og FCK held og lykke i aften og i fremtiden!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Spil uden risiko hos Bet365 på FCK mod Brugge
næste artikel
Betfair giver odds 4,00 på Manu sejr i morgen i Europe League!