unibet nyheder

Unibet fyrer EM-konkurrence af for 1,35 mio. kr.

Unibet er med Golden Goal på banen med den til dato største EM 2020-konkurrence, hvor der er en samlet præmiepulje på intet mindre end 1.350.000 kr.

Det kræver dog lidt at få fingrene i en del af denne odds bonus, da du skal forudsige første målscorer og minut, for at du kan vinde en af præmierne.

Se mere om hvordan du deltager i Golden Goal-konkurrencen og muligheden for at vinde en del af den enorme præmiepulje her.

Unibet golden goal EM 2020
© Unibet

Sådan spiller du Golden Goal

Det er gratis at deltage i Golden Goal. Du behøver dermed ikke foretage hverken indbetalinger eller omsætte for bestemte beløb, for at du kan spille med om præmiepuljen.

Golden Goal begyndte den 26. juni og kører kun på kampdagene ved EM 2020. Du kan spille med om Golden Goal på de følgende dage:

  • 2. juli: 100.000 kr. i præmiepulje
  • 3. juli: 100.000 kr. i præmiepulje
  • 6. juli: 250.000 kr. i præmiepulje
  • 7. juli: 250.000 kr. i præmiepulje
  • 11. juli: 250.000 kr. i præmiepulje

Du finder Golden Goal-konkurrencen under kampagnesektionen hos Unibet. Du kan deltage i forbindelse med hver kampdag. De enkelte kampdage og deres præmiepuljer fungerer dermed som separate konkurrencer.

Rammer to spillere rigtigt på samme dag, så deles præmiepuljen mellem dem. Det er kun scoringer i ordinær spilletid, der tages med i betragtning. Er første scoring et selvmål, så vil det være målscoreren af det næste mål, der tæller i forhold til konkurrencen. Kampagnen løber til og med den 11. juli – altså til og med EM-finalen.

Få 2 Unibet bonusser under EM

Golden Goal er ikke den eneste EM odds bonus, som du kan få fingrene i hos Unibet under slutrunden. Bookmakeren er faktisk også aktuel med to andre bonusser under slutrunden.

Den første mulige bonus er en Unibet bonus. Her er Unibet ude med den størst mulige velkomstbonus i Danmark med et indbetalingsmatch på 100 procent op til 1.000 kr. Her matches første indbetaling fra 40 kr. og op til 1.000 kr. Bonussen skal efterfølgende omsættes otte gange til minimum odds 1.40. Det lave omsætningsodds er blandt de laveste i Danmark.

Har du allerede fået din velkomstbonus fra Unibet, så er der muligheden for at indkassere en EM-indbetalingsbonus. Ved denne bonus giver Unibet en indbetalingsbonus på til 250 kr. Denne bonus er aktuel indtil den 11. juli. Den har også lidt andre omsætningskrav end velkomstbonussen. Denne bonus skal omsættes 10 gange til odds 1.40 indenfor 60 dage.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
OnsideBetting gør det igen: Freebet til Tjekkiet – Danmark
næste artikel
Få hele syv odds boost på Belgien - Italien med Bwin