nyheder

Få TV2 PLAY gratis med UNIBET!

Endelig er EM slutrunden i gang og alle vi som elsker fodbold kan hver eneste dag glæde os over fodbold i absolut topklasse. TV kanalerne sender adskillige timer før, under og efter de spændende EM 2016 kampe. Hos Unibet kan alle nye kunder lige nu få adgang til TV2 PLAY ganske gratis – du kan se hvordan du gør dette herunder!
 

faa tv2 play gratis til em 2016 hos unibet
© Unibet

 
De danske TV kanaler flyder i øjeblikket over med interessante udsendelser for alle danske fodboldfans og det er altid utrolig dejligt, at have adgang til dine yndlingskanaler hvor end du er. Med TV2 PLAY kan du se live TV fra EM 2016 både på din computer, mobil og tablet – med andre ord kan du for eksempel følge de spændende kampe i toget på vej hjem fra arbejde.
 
Unibet giver dig lige nu mulighed for at prøve TV2 PLAY uden yderligere omkostninger i én måned hvis du opretter en ny kunde hos dem. Unibet er en af de mest velrenommerede bookmakere på det danske marked og du kan læse om deres og andre bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammeligning.
 

Sådan får du gratis adgang til TV2 PLAY:

  1. Klik på billedet ovenfor og opret dig derefter via linket på siden.
  2. Indbetal minimum 80 kr. på din nye konto.
  3. Herefter modtager du indenfor 20 minutters tid din TV2 PLAY Voucher.
  4. Så snart du aktiverer din voucher har du fuld adgang til TV2 PLAY i én måned!

 

Opret dig i dag og få Unibet bonus!

Unibet er en af de bookmakere som har været på det danske marked i længst tid – og det er naturligvis fordi de tager deres kunder alvorligt og gør meget for, at deres kunder forbliver glade. Lige fra dag ét bliver du hos Unibet forkælet – du kan for eksempel få den store Unibet odds velkomstbonus på op til 1500 kr. første gang du foretager en indbetaling på din konto!
 
Var det EM 2016 odds bonusser du ledte efter?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 4,00 hvis Frankrig vinder over Albanien til EM!
næste artikel
888SPORT: Få op til odds 14,00 på Portugal Vs Island ved EM 2016