nyheder

Live Free Bet tilbud til kvindehåndbold VM fra Unibet!

Hvem rejser hjem med titlen i år? Danmark har desværre ikke længere chancen for at vinde kvindehåndbold VM 2017 i Tyskland. Efter nederlaget på 23:26 mod nabolandet Sverige må landholdet tage hjem uden en eneste medalje. Men hvem mon tager guldet med hjem? Værtsnationen Tyskland måtte allerede tidligere takke farvel efter nederlag mod nævnte Danmark. Tilbage som favorit er Holland, Frankrig og Norge som dog alle stadig skal spille deres kvartfinaler mod hold som Rusland og Montenegro. Selvom Danskerne er ude af tuneringen kan du glæde dig til vild god kvindehåndold indtil den 17. december. Hvem oddser du på?
 

Bliver det til guld for Skandinavien?

Unibet som tidligere allerede har lanceret tilbud med fokus på sportsgrene som har høj popularitet i Danmark og nabolandene har nu en kampagne kørende til alle der er vilde med Live bets og kvindehåndbold. Bookmakeren som er kendt for et kæmpe sportsmarked med et hav af live billeder til næsten alle store sportsbegivenheder giver dig et fremragende tilbud. Er du på udgik efter en ny bookmaker eller ønsker du blot at se hvad andre bookmaker byder på. På vores side finder du en bonus sammenligning for hele det danske marked. Uden tvivl er Unibet en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus side. Nyd spillet og gå ikke glip af de gode tilbud.
 

Unibet håndbold VM 2017
© Unibet

 

Live Free Bet på 50 DKK

Som den stolte officielle sponsor for VM i kvindehåndbold 2017 i Tyskland giver Unibet dig super lækkert live Free Bet tilbud. Spil blot for min. 200 DKK live på VM i kvindehåndbold og du modtager næste dag et Live Free Bet på hele 50 DKK som kan bruges på Live Bets. Opret eller login for at deltage i dette tilbud. Hvad venter du på?
 

Følgende regler skal overholdes:

  • Tilmeld dig via vores link
  • Spil single-live-bets med en minimumsindsats på 200 DKK og minimumsodds på 1.40.
  • Kun spil på VM i kvindehåndbold 2017 tæller med
  • Du modtager 50 DKK. Live Free Bet næste hverdag kl. 18 senest

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Ekstra gevinster og profit-boost hos LeoVegas
næste artikel
Weekend Liveboost hos 888sport.dk!