nyheder

Mönchengladbach-Dortmund: Få 25% Live Profit Boost fredag!

Nu er der ikke længe til, at vi kan slå benene op, åbne en af de kolde og endelig nyde, at det er weekend, og der selvfølgelig er masser af fed bold i fjernsynet! Hos Unibet ved de godt, at weekenden er ekstra hellig for fodboldfans, især når det kommer til betting i Danmark, og derfor kan du byde weekenden velkommen med et ganske særligt 25% profit boost hos Unibet. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan få ekstra 25% profit på livekampe fredag.
 

Unibet profit boost live fredag
© Unibet

 

Sådan får du 25% Live Profit Boost

Med bonussen fra Unibet, der giver dig 25% ekstra profit, når du spiller live denne fredag, får du altså en bonus der, modsat den traditionelle Unibet odds bonus, ikke kræver at du er ny spiller. Tilbuddet gælder kun denne fredag på den udvalgte kamp: Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund, og kan altså kun bruges på live marked for den udvalgte kamp. For at få 25% Live Profit Boost, skal du gøre følgende:
 

  1. Log ind på din Unibet-konto
  2. Vælg et live-marked for den udvalgte kamp
  3. Markér “Profit Boost”-boksen på din spilkupon
  4. Placér dit bet, og følg med i kampen på UnibetTV
  5. Få 25% ekstra i profit, hvis dit bet går hjem

 
Du kan maks spille 250 kr., og du kan maks modtage 250 kr. i ekstra gevinst. Tilbuddet kan benyttes hele 4 gange på ovenstående kamp. Du kan altså derfor få hele 1000 kr. i ekstra gevinst, hvis du bruger tilbuddet alle 4 gange, og får maks ekstra gevinsten på 250 kr. pr. kupon.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 

 

Sådan står det til i Bundesligaen

Som nævnt er det den udvalgte kamp mellem Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund, som du kan gøre brug af 25% Profit Boost-tilbuddet på. Men hvordan står det egentlig til i den tyske Bundesliga i øjeblikket?
 
Borussia Mönchengladbach (7.) og Borussia Dortmund (4.) håber begge på, at de kan forblive i kampen om top 4, når de mødes i Bundesligaen fredag aften. Selvom der er tre pladser imellem de to, er der kun to point i forskel, og dermed er toppen af ligaen meget uforudsigelig og tæt, som vi generelt ser det i mange ligaer rundt om i Europa i øjeblikket. Mönchengladbach kan altså med en sejr fredag over Dortmund selv indtage 4. pladsen, mens Dortmund med en sejr kan komme op ved siden af Bayer Leverkusen (3.), der møder et velspillende Wolfsburg (5.) mandskab lørdag. Alt er åbent i toppen af ligaen, og spørgsmålet er bare, hvem der har kvalitet og er konsekvent nok til at forblive i top-4-ræset.
 
Husk at du også kan gøre brug af den almindelige Unibet velkomstbonus, hvis du ikke allerede er kunde hos dem. Læs mere om den bonus og andre bookmakeres velkomstbonusser i vores bookmaker bonus sammenligning.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Sådan får du freebets til alle Danmarks gruppekampe
næste artikel
Få et 100 kr. risikofrit spil på Liverpool – Burnley