nyheder

Unibet: Sådan kombinerer du dig til en Champions League-kamp

Hvad siger du til en Champions League-kamp på Camp Nou, Anfield eller på Westfalenstadion i Dortmund? Drømmer du om at komme ud og opleve en Champions League-kamp på et af Europas legendariske stadions, som du ellers kun ser kampe på via fjernsynet?
 
Så er det nu, at du har chancen for det! Unibet har i deres matchday challenge nemlig to VIP-billetter og en unik Champions League-tur på højkant til en valgfri Champions League-kamp.

 

Unibet matchday challenge
© Unibet

 

Kombiner Champions League-billetterne i hus

For at du kan vinde denne unikke odds bonus, så kræver det dog lidt af dig. Vinderen findes via lodtrækning, men som i Champions League, så skal du med denne bonus også gøre lidt, for at dit navn kommer med i puljen.
 
Du skal i perioden den 25. til 27. november 2019 placere et kombinationsspil på fodbold. Her skal du spille minimum 50 kr. eller mere, for at du kvalificerer dig til lodtrækningen. Du skal dog huske at tilmelde dig oddskampagnen hos Unibet, inden du spiller. Det kan du eventuelt gøre via et link her på siden. Vinderen findes om morgenen fredag den 29. november, så det er ikke kun black friday, der kan gøre den kommende fredag rigtig sjov.
 

Dette kan blive din Champions League-pakke

Den store Champions League VIP-tur indeholder en lang række elementer, der ikke kan andet end at give en uforglemmelig fodboldtur for to.

  • VIP-billetter til en valgfri Champions League-kamp (der ikke er udsolgt)
  • 15.000 kr. til hotel og rejseomkostninger

Udover at du skal tilmelde dig bonuskampagnen, så skal du også overholde en række regler og vilkår. Du må blandt andet ikke spille det, der kaldes for risikofrie spil i din kombination. Hvis du ikke ved, hvad et risikofrit spil er, så kan du læse mere om de forskellige bettingbegreber i vores Bonus ABC.
 

Sådan får du 1.000 kr. til Champions League-konkurrencen

Lige nu kan du få op til 1.000 kr. at spille for til ugens Champions League-kampe. Du kan nemlig få 100% i Unibet bonus op til 1.000 kr. Du skal blot indbetale minimum 40 kr. for at du kan få denne bonus fra Unibet.
 
Det er værd at bemærke, at Unibet har et lavere omsætningskrav end flere af de andre bookmakere. Du skal godt nok omsætte din velkomstbonus seks gange, men det skal blot være til odds 1.40 i stedet for de 1.50, som mange andre danske bookmakere kører med.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport: Få odds 41.00 på ny Napoli-sejr over Liverpool
næste artikel
Mr. Green booster oddset på oprykningsbraget til 10.00