nyheder

US style odds konkurrence til NFL, NBA og NHL

I november går mange af os og plejer vores frodige og velgørende overskæg, men Unibet giver dig nu også lidt sjov til dine amerikanske bets. Unibet afholder en november konkurrence for kunder der spiller på oddset de amerikanske sportsgrene NBA, NFL og NHL. Der er præmier til de 20 bedste odds spillere samt daglige kontante præmier.
 
Unibets odds konkurrence på de amerikanske sportsgrene er ret ligetil. Så læg skægtrimmeren fra dig og kig nærmere på amerikansk fodbold, basketball og ishockey. De spiller hver dag, så der er massere af kampe at vælge imellem.
 

Unibet US odds konkurrence
© Unibet odds konkurrence: NBA, NFL & NHL

 
Tilmeld dig konkurrencen på Unibets hjemmeside, og hvis du endnu ikke er medlem, så gør brug af en 1000 kr. velkomstbonus. Du optjener point ved at sætte et spil på NBA, NFL eller NHL og hvis din kupon går hjem, så får du point. Point tildeles efter nedenstående formel.
 
Beløb placeret (max 1000 kr.) x Antallet af spil på din kupon x Samlet odds på din kupon (minimum 1.40)
 
Eksempel: Sæt 10 kr. på en triple odds kupon med NBA, NFL eller NHL kampe til et samlet odds på 5.50. Hvis din odds kupon går hjem, så modtager du 10 x 3 x 5.50 = 165 til Unibets amerikanske odds konkurrence.
 

Gevinster til NBA, NFL og NHL odds konkurrence

  • 1. pladsen: rejsegavekort til 15.000 kr. + 5000 kr. i kontanter
  • 2. pladsen: rejsegavekort til 10.000 kr. + 4000 kr. i kontanter
  • 3. pladsen: rejsegavekort til 5.000 kr. + 3000 kr. i kontanter
  • 4. – 20 pladsen: kontante gevinster

Der er desuden 3000 kr. i præmie til den der scorer flest point i løbet af en dag. Unibets odds konkurrence løber frem til den 30. November, indsatser gælder max for 1000 kr. og der skal spilles på minimum odds 1.40. Hvis du endnu ikke er medlem, så benyt Unibets 1000 kr. odds bonus.
 
Er du på ud kig efter andre odds bonusser, så tjek aktuelle danske bookmakeres odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
4 x Odds Bonus på Champions League
næste artikel
Vind billetter til HJK – FCK via NordicBet