nyheder

Unibet tilbud: Stort EM odds boost på Island – England

England og Island tørner i aften ud imod hinanden i den sidste ottendedelsfinale ved EM 2016 og det skal i den grad blive spændende at se, om islændingene kan fortsætte de gode takter de tidligere i turneringen har vist. England er en modstander af en anden kaliber end de hidtidige, men som alle danskere ved så sker overraskelser jo af og til ved EM slutrunder. Hos Unibet holdes EM-fanen højt og du tilbydes flotte forhøjede odds på de to holds opgør. Læs meget mere og tilmeld dig herunder!
 

flot unibet odds boost hver dag under em 2016
© Unibet

 
På trods af Islands flotte præstation ved det igangværende EM i fodbold i Frankrig kan det ikke ignoreres, at England selvfølgelig er at regne for favoritter i denne ottendedelsfinale. Samtidig har vi selvfølgelig også en tro på, at Island kan fortsætte med, at levere overraskelser – og derfor er intet givet på forhånd.
 
Hos Unibet kan du lige nu få fantastiske forhøjede odds på kampen – følgende odds kan du få boostet:

  • England som vinder af begge halvlege – odds 4,50
  • Harry Kane som målscorer i ordinær tid – odds 3,50
  • Wayne Rooney som målscorer i ordinær tid – odds 3,80

 
Der er virkelig tale om nogle helt fantastiske odds – for det er bestemt ganske sandsynligt, at mindst ét af de tre ovenstående odds går hjem!
 
For at få dit odds boost skal du blot klikke på billedet ovenfor og deres oprette dig som kunde hos Unibet – hvis du ikke allerede har en konto hos dem. Placer herefter dit væddemål! Nemt og enkelt!
 

Opret din konto i dag – med bonus!

Som ny kunde hos Unibet bliver du virkelig forkælet af en af verdens allermest populære odds bookmakere. Du kan i forbindelse med din første indbetaling på din nye Unibet konto modtage den fine Unibet odds velkomstbonus som er på op til 1500 kr. Med Unibets prisvindende tekniske løsninger og et enormt udvalg af forskellige odds er der med andre ord ADSKILLIGE gode grunde til, at du skal oprette dig som kunde hos Unibet i dag!
 
Ledte du efter odds bonusser på EM i fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport: Få odds 17,00 på vinderen af Italien-Spanien ved EM 2016
næste artikel
Få odds 17,00 på Polen - Portugal ved EM hos 888Sport