nyheder

Unibet tilbyder boostede odds på NBA til Black Friday

Der er godt gang i sæsonen i NBA, der har budt på et hav af opsigtsvækkende og nervepirrende kampe. Spændingen daler næppe i weekenden, hvor der endnu engang er fede kampe på programmet.
 
Unibet er lige nu klar med et Black Friday særtilbud, hvor du kan få store odds boost på spillerspecials på alle kampene fredag aften den 29. november og natten til lørdag. Spil på de stjernespækkede kampe inden tip off for at få boostede odds!

 

Unibet odds boost på NBA til Black Friday
© Unibet

 

LeBron tager imod Wizards

En af de helst store kampe fredag nat finder sted i Staples Center i Los Angeles mellem Los Angeles Lakers og Washington Wizards. Washington Wizards og LeBron James har mødt hinanden mange gange i løbet af det sidste halvandet årti, med sidstnævnte som den mest sejrrige. Det vil Washington Wizards forsøge at råde bod på, når de fredag nat træder ind på Staples Center. Lakers har gang i en fantastisk ni-kamps streak, efter at Anthony Davis scorede 41 point og greb ni rebounds i en 114-110 sejr over sit tidligere hold, New Orleans Pelicans, onsdag aften. Wizards kommer også til kampen fredag nat med en sejr i baggagen, da de onsdag sikrede en 140-132 sejr over Phoenix.
 
Lakers fører suverænt Western Conference, mens Wizards ligger nummer 9 i Eastern Conference. Kan Wizards matche stærke Lakers fredag nat?
 
Det er selvfølgelig ikke kun i Los Angeles, at Black Friday byder på NBA brag. Topholdet i Eastern Conference Milwaukee Bucks møder Cleveland Cavaliers i en kamp, hvor den brandvarme græker Giannis Antetokounmpo formentlig vil fortsætte med at vise sin bedste side frem.
 

Sådan får du boostede NBA-odds til Black Friday

Hvis du gerne vil drage nytte af de boostede odds til Black Friday, så skal du gøre følgende:

  • Spil på et af de udvalgte spillerspecials fredag og natten til lørdag
  • Placér et bet på odds 1.40 eller højere
  • Have en indsats på maksimum 250 kr.

 

Få velkomstbonus på 100%

Er du ny kunde hos Unibet, venter der dig endnu flere forkælelser. Unibet velkomstbonus fordobler din første betaling med 100% op til 1.000 kr odds bonus.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Nordicbet præsenterer julekalender med 50 sportstilbud
næste artikel
Mr. Green: Hvad siger du til odds 8.00 på United?