nyheder

Forsikrer din kupon: Få et free bet fra Unibet hvis du taber

Der er næppe den spiller, som ikke har prøvet det. Man står til at ramme en rigtig stor gevinst, hvis den sidste kamp på kuponen går hjem. Som regel er det den der kamp, hvor storfavoritterne møder en svækket nedrykkerkandidat og spiller uafgjort for første gang i et årti. Lyder det bekendt? Det kan du nu forsikre dig imod, så du som udgangspunkt beholder dit indskud.
 
I stedet for at du taber det hele, kan du nu få forsikret din kupon, så du ikke mister dit indskud, skulle kuponen ryge på en enkelt kamp. Unibet har dette forår indført en forsikring af kombinationsspil, som sikrer deres spillere, at de kan få op til 200 kr. tilbage, hvis deres kombinationsspil ryger på en enkelt kamp.
 

Unibet free bet kombinationsspil forsikring odds bonus
© Unibet

 

Forsikring fra odds 4.00


Unibet er ude med en lidt anderledes bonus. Her er din Unibet bonus ikke en indbetalingsbonus eller et forhøjet odds. Du får heller ikke gevinsten fra de øvrige kampe, men din forsikring fra Unibet kommer i form af et free bet på op til 200 kr., som du kan få hver uge. Ligesom med kravene og vilkårene i forsikringspolicen er der også her en række krav, som skal være opfyldt, for at du kan få din kupon forsikret. Kravene i din kombinationsspilforsikring er:
 

  • Spil for enten 50 kr., 100 kr. eller 200 kr. på et kombinationsspil
  • Dit kombinationsspils skal bestå af minimum fire kampe
  • Din kupon skal være på minimum odds 4.00

 
Du kan forsikre din kupon ved at tilmelde dig denne bonuskampagne fra Unibet. Det skal blot gøres en gang, så er du sikret denne odds bonus, hvis du opfylder de ovenstående kriterier.
 
Størrelsen på dit free bet afspejler størrelsen på din indsats. Det er dog kun indsatser af de tre ovennævnte størrelser, der er gældende i denne kampagne. Det kan derfor være en god ide at vælge sin indsats størrelse ud fra de kriterier. Bare for en sikkerheds skyld.
 
Forsikringerne gælder et kombinationsspil i den pågældende kampuge, som løber fra mandag til søndag. Dit free bet vil være gyldigt fra den efterfølgende mandag. Du kan derfor få fire free bets om måneden hos Unibet, skulle du være en af de uheldige spillere, hvor kuponen ryger så ofte på en enkelt kamp. Hvis du allerede har en Unibet-konto, så er der her tale om et free bet og en odds bonus uden indskud.
 

Du må kun tabe en


Der er en vigtig lille detalje ved denne odds bonus fra Unibet, som du skal huske på. Den gælder kun, hvis du taber dit kombinationsspil på grund af én tabt kamp. Du skal derfor som minimum ramme de øvrige kampe rigtigt, for at forsikringen træder ind, og du får dit free på på op til 200 kr.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888sport Superodds på CL – Kæmpeodds på Atl. Madrid-Liverpool
næste artikel
Odds 10.00 på danskersejr: FCK slår Celtic med boostet odds