nyheder

Unibet odds konkurrence – 75.000 kr. i præmiepenge

Da årets online sportsbetting operatør skulle annonceres, var det Unibets navn der blev råbt op. I den anledning afholder den – forståeligt nok – stolte bookmaker en odds konkurrence, hvor de udlover 75.000 kr. til de bedst spillende odds spillere. Unibets odds konkurrence er allerede halvvejs, så du skal skynde dig, hvis du vil have din del af odds præmien på 75.000 kr.
 
Unibets odds konkurrence er ret simpel: For hver euro (7.5 kr.) du vinder, får du ét point, og den der har flest point vinder første præmien på 18.000 kr. Men for at deltage skal du være kunde, og til nye kunder har Unibet en 1000 kr. odds bonus.
 

Unibet odds konkurrence
©Unibet odds konkurrence

 
Grunden til at man regner med Euro er, at det er en international konkurrence. Men for at give et eksempel, så hvis du spiller for 225 kr. (dvs. 30) til odds 2.00 som vinder, så får du udbetalt 450 kr., hvilket svarer til 60 €, og dermed 60 point til Unibets odds konkurrence. Stillingen offentliggøres hver dag, så man kan løbende følge med i sin odds bestræbelser, og hvor man ligger ift. konkurrenterne.
 

Sådan deltager du i Unibet odds konkurrence

  • Meld dig til og modtag Unibets 100% velkomstbonus på dit indskud (hvis du er medlem, så spring dette skridt over)
  • Du deltager automatisk i Unibets odds konkurrence, og chancen om at vinde op til 18.000 kr. Der er kontant præmie til de 15 første pladser.
  • Du skal placerer dine spil imellem 21. Oktober og 2. November, og får point for hver 7.5 kr. (1 €.) du vinder.

Hvis du ikke er på jagt efter en odds konkurrence, men derimod en odds bonus, så tjek vores odds bonus konfigurator. Her kan du med tre hurtige klik finde frem til en odds bonus, der passer til dine behov.

forrige artikel
Vind en tur til Man U - Liverpool med Tøfting og Scandic Bookmakers
næste artikel
NBA odds bonus på en triple kupon