nyheder

Boostet odds på Premier League Triple

Denne uge bød på et par kampe i Capital One Cuppen, men lørdag står der igen Premier League på programmet i England. Så hvis du er fan af betting, Premier League og har planer om at sætte et bet eller to på weekendens kampe, så har bookmakeren Unibet boostet oddset på tre favorit sejre til Manchester United, Arsenal og Chelsea.
 

Unibet booster oddset til Premier League
© Unibet

 

Unibet odds booster

I udlandet har det længe været en populær kampagne når en bookmaker vælger tre kampe, og så booster oddset på et bestemt udfald. Det har Unibet taget til sig, så specifikt til denne weekend kan du få ekstra bonusgevinst på en Unibet Premier League triple.
 
Det normale odds på sejre til Arsenal, Manchester United og Chelsea er 3.50, men Unibet forhøjer dette odds til 6.00 i en speciel odds bonus.
 
Sådan benytter du dig af tilbuddet:

  1. Spil 100 kr. på sejre til Arsenal, Chelsea & Manchester United
  2. Vinder de tre hold får du odds 6.00 på en PL triple
  3. Differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en odds bonus

Hvis de tre kamp går hjem, så får du altså den oprindelig gevinst udbetalt med det samme, dvs. 350 kr. De resterende 250 kr. udbetales som en odds bonus. For at få denne odds bonus udbetalt skal du accepterer bonussen på ’din konto’ inden den 30. september og omsætte dette beløb 5 x til minimum odds 1.40.
 
Hvornår spilles kampene:

  • Leicester City – Arsenal (lørdag kl. 16.00)
  • Manchester United – Sunderland (lørdag kl. 16.00) vises på 6’eren
  • Newcastle United – Chelsea (søndag kl. 18.30) vises på 6’eren & TV3+

Hvis det er første gang du spiller hos Unibet så skal du først åbne en Unibet betting konto. Nye kunder kan gøre brug af en 100 % odds bonus ved sign-up på op til 1500 kr. Læs mere om Unibets velkomstbonus på 1500 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
NFL Bonus til Natteravne
næste artikel
200 kr. risikofrit spil på Tottenham – Man City