nyheder

Unibet.dk: Profit Boost og Free Bet på Fodbold

Gør dig klar til kommende fodbold VM 2018 i Rusland. Hvem tror du vinder i år og hvem tror du kan følge Tysland som verdensmester? Hos Unibet har du mulighed for at gøre dig perfekt klar til VM 2018. Nyd stor af en dejlig Unibet bonus. Unibet som tidligere allerede har lanceret tilbud med fokus på sportsgrene som har høj popularitet i Danmark og nabolandene har nu en ugentlig kampagne til dig der giver mulighed for at optjene free bets til VM og som ekstra bonus modtager du derudover et Profit Boost, som du kan bruge med det samme på enhver fodboldbegivenhed. Tilbuddet gælder alle nye og eksisterende kunder. Ovevejer du Unibet som ny bookmaker eller ønsker du blot at se hvad andre bookmaker byder på. På vores side finder du en bonus sammenligning for hele det danske marked. Unibet er en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus side.
 

Unibet VM Free Bets og Profit Boost
© Unibet
 

Få Free Bet til VM 2018

Tilbuddet er den grad spændene fordi du allerde i dag kan starte med at tjene op til VM. Du skal nemlig blot tilmelde dig kampagnen og starte med at spille på de resterende fodboldkampe i denne sæson. Du kan optjene op til 30% som Profit Boost og 100 DKK som Fee Bet. Hvad venter du på? Denne kampagne løber den sidste weekend i april og hver weekend i maj. Du behøver kun tilmelde dig én gang. Hvis du spiller hver weekend, kan du optjene 5 Free Bets til VM.
Sådan virker det:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Placér 5 pre-match single kuponer á min. 50 DKK. pr. kupon i weekenden
  • Kun spil på udvalgte europæiske fodboldligaer gælder:
    Premier League, FA Cup, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Æresdivisionen, Jupiler Pro League, Superligaen, Eliteserien, Allsvenskan & The Championship.

 
Husk at min. odds er på 1.40 og alle spil skal være afgjort mellem fredag og søndag. Profit Boost tilføjes den næste arbejdsdag – Free Bet tilføjes den 1. juni
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
888sport.dk: Spil sikkert på US Sport!
næste artikel
Betfair.dk: Kan FC Barcelona slå Villareal?