nyheder

Unibet.dk: Profit Boosts på Wimbledon!

Verdens mest prestigefyldte tennis turnering er gået i gang og vi ser med glæde mod London! Tiden er kommet til årets tredje Grand Slam, Wimbledon og endelig er den gamle top 4 samlet igen til denne kæmpe turnering. Vi ser frem til de kommende uger og glæder os til at følge med Federer, Nadal, Djokovic og Murray i All England Championships.
 
Hos Unibet har du mulighed for at få lidt ekstra til Wimbledon 2018. Nyd stor af en dejlig Unibet bonus. Maksimer dine gevinster på Wimbledon denne sommer med Unibets daglige 20% Live Profit Boosts. Hver dag giver bookmakeren spillere et boost, som de kan bruge på den kamp, de har lyst til. Lyder dette ikke utroligt? Få din gratis bonus hos Unibet og få ekstra gevinst når du spiller tennis odds!
 

Unibet Profit Boost Wimbledon 2018 Unibet
© Unibet

Du har serven!

Kom ind på banen og nyd Wimbledon 2018 hos Unibet.dk! Øg spændingen og få ekstra gevinst hvis du spiller tennis odds hos Unibet. Tilmeld dig kampagnen og tag brug af 20% som Profit Boost på daglige live væddemål til denne Grand Slam tunering. Hvad venter du på? Denne kampagne løber til den 15. juli og du har mulighed for at modtage et 20% live Profit Boost per dag.
 
Sådan gør du:

  • Vælg et live væddemål til Wimbledon
  • Aktiver dit 20% Profit Boost
  • Placér dit væddemål og nyd kampen!

 
Husk at alle bets på din kupon skal være på odds 1.40 eller højere og at du Du kan kun se Profit Boosts på din spilkupon, når du har valgt et live spil på Wimbledon.

 

Unibet velkomstbonus

Er du ikke allerde oprette som bruger hos Unibet og ønsker du en Unibet indbetalingsbonus på op til 1.500 DKK? Så har vi lige præcis det du har ventet på! Spil hos Unibet og få en bonus på 100% op til 1500 DKK! Bookmakeren giver dig en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Odds tilbud hvis Sverige slår Schweiz!
næste artikel
Spil på Grand Slam fra Wimbledon hos Betstars!