nyheder

GAKKET UNIBET KAMPAGNE: GÆT FORKERT TIL EM – VIND 1.000.000 kr.

Med EM i fodbold ventende lige om hjørnet begynder de danske odds bookmakere stille og roligt at komme med specielle tilbud i forbindelse med turneringen. Og lad det være sagt med det samme: Bookmakeren Unibet har lanceret en konkurrence som er en af de mere utraditionelle. Du kan nemlig helt uden indbetaling vinde 1.000.000 gode, danske kroner hvis du kan ramme forkert på resultaterne af ALLE EM Gruppekampene.
 
Den sjove og anderledes kampagne fra Unibet er åben for alle – både nye og eksisterende kunder – og det er ikke nødvendigt, at indbetale penge på kontoen for at kunne deltage – det er med andre ord aldeles risikofrit at deltage.
 
Klik på billedet herunder og opret dig som Unibet kunde – og deltag med det samme – GRATIS!
 

vind 1000000 kr i em i 0 rigtige hos unibet
© Unibet

 
Det er en smal sag, at deltage i denne sjove konkurrence og det kan meget hurtigt blive en VIRKELIG sjov somme, hvis du er den heldige vinder af den vanvittige hovedpræmie på 1.000.000 kroner.
 

Sådan deltager du i konkurrencen om 1.000.000 kroner:

  1. Opret dig som kunde hos Unibet
  2. Udfyld dine (forkerte) tips på kampagnesiden.
  3. Hvis du rammer rigtigt/forkert som den eneste løber du afsted med hovedpræmien!

 
Når du deltager i denne konkurrence er du desuden hver dag med i lodtrækningen om 4 X 1000 kr. så længe du fortsat deltager i konkurrencen!
 

Opret dig hos Unibet i dag og få bonus

Unibet er kendt som ”klassens frække dreng” og har altid en bred vifte af spændende og anderledes kampagner som både nye og eksisterende kunder kan deltage i. Når du opretter dig som ny kunde hos Unibet kan du få den store Unibet odds velkomstbonus som er på helt op til 1500 kr. Denne bonus skal du aktivere i forbindelse med din første indbetaling på din konto hos Unibet. Denne bonus er en af de absolut bedste du kan finde på det danske odds bookmaker marked.
 
Læs meget mere om alle de andre EM odds bonus tilbud!
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR CL TILBUD: Få odds 6,00 på Ronaldo som målscorer
næste artikel
Odds boost på Sverige-Slovenien hos Betfair!