nyheder

Spil risikofrit på Danmark vs. Polen Unibet

Danmark skal vinde! Så enkelt er det sagt. Danmark der ligger på plads tre i gruppen efter Polen od Montenegro skal samle de sidste point for at holde drømmen i live. Det er ved at være sidste udkald for de danske drenge, hvis de vil med til VM-slutrunden i Rusland næste sommer. Lige nu ligger holdet på 3.-pladsen med seks point op til netop Polen, som endnu ikke har tabt i denne kvalifikation. Det er dog nok de færreste, der tror på, at Danmark kan snuppe 1.-pladsen, men mindre kan også vise sig at være nok. Otte ud af de ni toere går som bekendt i playoff og får her en ekstra chance for at komme med til slutrunden. Hvad der dog er knap så opløftende er, at Montenegro, som lige nu indtager gruppens 2.-plads à point med Danmark, er den dårligste toer af alle.

 
I kampens anledning kan du hos Unibet.dk score et dejligt Free Bet tilbud. Spil før kampstart mindst for 100 DKK på at Danmark slår Polen i vm kvalifikationskampen på Fredag i København. Vinder Danmark kampen får du din gevinst som sadvanlig, hvis Danmark taber får du dine 100 DKK retur i kontakter på efterfølgende mandag. Spil helt risikofrit hos Unibet. Tag chancen og nyd kampen helt unden risiko. Husk du skal spille før kampstart og du skal spille med kontanter.

 

Unibet tilbud Danmark vs Polen
© Unibet

 

Følgende regler skal overholdes:

  • Tilmeld dig via vores link
  • Placér et single spil dansk sejr mod Polen i vm kvalifikationskampen.
  • Du skal spille inden fredag d. 01.09.2017
  • Free Bet vil kun blive tildelt, hvis du har placeret for min. 100 DKK bet på den udvalgte kamp og tilmeldt dig kampagnen.

 
Free Bet vil ses under din spilkupon. Når du vælger et odds, vil du istedet for at indtaste dit beløb kunne vælge et Free Bet. Hvis du vinder på dit Free Bet beholder du gevinsten. Eksempel: Du bruger 100 DKK free bet på odds 3.00 og vinder, vil du modtage 200 DKK i kontanter.
 
Vil du hellere se nærmere på vores bonus sammenligning, se her på siden. Vi giver dig den bedste vurdering og nævner alle de vigtige faktorer for at du vil kunne nyde den bedste oplevelse. Sammenlign alle velkomstbonusser af de store bookmaker og se hvilken der passer bedst til dig.

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af betting bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair forhøjede odds på Danmark mod Polen
næste artikel
NFL optakt 2017 - få 50% ekstra hos bet365