nyheder

Riskofrit spil hos Unibet – prøv mobile betting i dag!

Mobile betting er noget som mange bookmaker har sat sig som fokus. Selve branchen har forandret sig og for mange spillere er det meget vigtig man kan spille både hjemmefra computeren og især fra sin mobil eller tablet. De fleste bookmaker vi omtaler her på siden har en hjemmeside der er responsive, det vil sige de kan vises optimalt via din mobile browser på smartphone og tablet. En lille håndfuld har endda derudover en helt enestående native app. App ´en skal downloades i tilsvarende App Store (iTunes eller Google Play) og kan derefter bruges til at spille odds. Vi har på siden en opstilling af alle bookmaker der tilbyder mobile bonus og sammenligner bonusser fra alle bookmaker på markedet. Både NordicBet og Unibet er to af de bookmaker som nok har de bedste og mest brugte mobile apps p.t. Hvis går op i mobile betting burde du i hvert fald se nærmere på de to. Unibet giver endda et lækkert tilbud til alle dem der spiller mobile for første gang.
 

Spil dit første spil risikofrit

Unibet giver dig risikofrit spil på hele 100 DKK. Spiller du for mindst 100 DKK fra din mobil enhed (smartphone eller tablet) får du indsatsen returneret hvis dit første spil tabes. Du kan spille på hvilket som helst marked i en valgfrit sport, taber dette spil modtager du din indsats efterfølgende hverdag som en bonus. (Bonussen bliver udbetalt kl. 18:00) Tilbuddet gælder kun det første spil du placerer via din telefon, iPad eller lignende. Du kan både spille single og kombinationsspil, prematch eller live er dog nødt til at spille for mindst 100 DKK for at kvalificere dig til bonussen.

 

Unibet Mobile Tilbud
© Unibet

 

Sådan gør du:

  • Hent Unibet Sports Betting App eller prøv Unibet siden fra din mobil-enhed.
  • Spil dit første spil med en minimum indsats på 100 DKK fra din mobil-enhed. Alle sportsgrene og markeder gælder.
  • Taber du dit spil refunderer Unibet dig 100 DKK som bonus til din konto

 
Bonussen skal gennemspilles 3 gange på odds med mere end 1.40 indenfor 60 dagen inden du har mulighed for at få udbetalt pengene.
 
Vil du hellere se nærmere på vores bonus sammenligning, se her på siden. Vi giver dig den bedste vurdering og nævner alle de vigtige faktorer for at du vil kunne nyde den bedste oplevelse. Sammenlign alle velkomstbonusser af de store bookmaker og se hvilken der passer bedst til dig.
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af betting bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Mobile Mondays hos betsafe – Få 25% kontant profitboost!
næste artikel
150 DKK Freebet fra Jetbull – spil mobil uanset hvor du er!