nyheder

Unibet sikrer dine odds imod en overtidsscoring!

Er du træt af at dine odds spil fejler i de døende sekunder af en fodboldkamp – den evindelig overtidsscoring, der river din odds gevinst ud af lommen. Bare rolig Unibet har svaret! Den populære bookmaker Unibet giver en overtidsforsikring på spil placeret på Premier League og Champions League kampe i 2014/15 sæsonen.
 

Unibet Champions League & Premier League odds Bonus
© Unibet – overtidsforsikring

 
Lad os sige at du har spillet på resultatet 1-0 til hjemmeholdet, og der står i 90. minut 1-0 på lystavlen. Men pludselig dukker udeholdets angriber op i overtiden og gør det til 1-1. Normalt vil din indsats være tabt, men med Unibets overtidsforsikring får du dine penge tilbage på væddemål op til 750 kr. Det kræver dog at du er medlem, så sign op hos Unibet og få op til 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Sådan gør du brug af Unibet odds bonus

  • Åben en konto hos Unibet og få deres velkomstbonus. (Er du allerede medlem, så spring dette skridt over…)
  • Sæt et pre-match spil på en Premier League eller Champions League kamp på resultatet (korrekt score), halvleg/fuldtid, første målscorer eller sidste målscorer.
  • Hvis et hold scorer i overtiden, og dit bet ikke går hjem, så refunderer Unibet din indsats op til 750 kr.
  • Der er ingen gennemspilkrav til Unibets odds bonus

Hvis du er op jagt efter en anden odds bonus, så har vi samlet alle danske bookmakeres odds bonusser, så du kan sammenligne spille vilkår, minimums odds, max bonus og meget mere.

Om forfatteren

forrige artikel
Gratis spil på Arsenal – Manchester United, hvis RVP scorer først!
næste artikel
Sportingbet weekend odds bonus