nyheder

Streakr: Gæt dig til free bets og kontanter hos Unibet

Opbyg en sejrstime i Unibets Streakr, og vind free bets.

Unibet er lige nu klar med deres Streakr program, hvor du som spiller hver dag har mulighed for at vinde free bets ved at komme med forudsigelser på en kamp. Kampagnen løber fra 20. marts til og med d. 5. april, og der vil hver dag komme et ny spørgsmål og dertilhørende tre svarmuligheder, som du skal forsøge at ramme rigtigt ved. Hvis du svarer korrekt på et spørgsmål tre eller flere gange i træk, vil du modtage præmier i form af freebet uden indbetaling.

Det er helt gratis at deltage i Unibets Streakr, og præmiefordelingen er som følger:

  • 3 streaks: 25 kr. free bet
  • 6 streaks: 50 kr. free bet
  • 9 streaks: 100 kr. free bet
  • 12 streaks: 200 kr. free bet
  • 15 streaks: 500 kr. free bet
  • 17 streaks: 1000 kr. free bet

Spil Streakr hos Unibet
© Unibet

Vind også kolde kontanter

Hvis du svarer forkert på et spørgsmål, starter din sejrstime forfra den næste dag. Det er altid muligt at ændre sit svarvalg, inden kampen påbegynder. Hvis du er så heldig at have sejrstime nok til free bets, vil du modtage dine free bets på din konto med det samme.
Unibets Streakr er dog ikke kun en fantastisk mulighed for at vinde et hav af free bets, men også en mulighed for at vinde kolde kontanter. De tre spillere med højeste sejrstime/streak vinder 60.000, 30.000 eller 10.000 kr. Vinderen af de 60.000 vil altså være den spiller, der efter kampagnen er slut, har den længste sejrstime. Det er altid muligt, at følge med i hvem der fører konkurrencen. Find Unibet Streakr ved at klikke på den grønne knap herunder, og gå til siden “Kampagner”.

Opret dig som ny spiller hos Unibet og få bonus på op til 1.000 kr.

Både nye og eksisterende spillere kan spille med hos Unibet Streakr. Det kræver dog, at du har en profil. Er du ikke allerede spiller hos Unibet, kan du lige nu få en Unibet bonus på op til 1.000 kr.

Unibet giver alle nye spillere mulighed for at modtage en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på den første indbetaling. Bonuskode er ikke nødvendigt – klik blot på linket herunder.

Unibets odds bonus har lempelige omsætningskrav, hvilket betyder, at du blot skal omsætte din bonus til odds 1.40 otte gange, før du kan få eventuelle gevinster udbetalt.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Betfair: Få 550 kr. i risikofrit spil på ESL Pro League CS:GO
næste artikel
Bolden ruller i Hviderusland – Scor et oddsboost med 888Sport