nyheder

Vind 50.000 DKK hver eneste dag hos Unibet

Tour de France 2017 er startet! Verdens største cykelløb er startet og tager fart på når rytterne fra hele verden kæmper om det legendariske gule trøje. Årets løb blev skudt i gang i lørdags i tyske Düsseldorf og landet i Frankrig for alvor. 2017-udgaven af Tour de France ser ud til at blive et meget interessant løb. Arrangørerne har ihvertfald gjort sig tanke og øger spænding med en rute der indbyder til offensiv kørsel og fantastiske billeder.

Den forsvarende vinder, Chris Froome fra Storbritannien, er atter favorit til den gule trøje, men især australske Richie Porte har vist sig til at være i storform i år. Hvis kan holde formen er der lagt op til et fantastisk duel mellem Froome og Porte. Der vil derudover være en del rytter som f.eks. Quintana, Contador, Aru og danske Fuglsang som vil være aspiranter til de yderligere podiepladserne. Blandt danskerne vil vi med stor sikkerhed se på Astana-rytterne Jacob Fulgsang og Michael Valgren, mens Lars Bak også forventes at være blandt de bedste i år.

Unibet Tour de France tilbud
© Unibet

It´s bet time!

Hos Unibet er der oplagt til Bet Time og du kan vinde fantastiske 50.000 hver eneste dag i løbet af denne års Tour de France 2017. Hver dag indtil d. 23. Juli 20187 vil der være mulighed for at score sort til turens 21 etaperunder. Det eneste du skal gøre er at ramme korrekt tid på hvornår første rytter krydser målstregen for etapen. Du har dermed mulighed for at vinde 1.150.000 DKK i alt! Der er dog ikke kun hovedpræmien som er høj. Du kan derudover vinde en tuneringspræmie på 25.000 DKK. Spilleren med laveste tids-difference over samtlige 21 etaperunder vinder 25.000 DKK i kontanter. Hvad venter du på? Tilmeld dig konkurrence og scor de store gevinster under denne års Tour de France!

Unibet velkomstbonus

Unibet er nok en af de mest populære bookmaker i Danmark og mon hele Skandinavien. Gode odds og et kæmpe tilbud af sportsgrene er ikke mindst en af grundene til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot velkomstbonus som er på helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af startbonussen og spil hos Unibet.

forrige artikel
Bwin Predictor – denne gang til Confed Cup finalen
næste artikel
Tjen ekstra på tennis hos Bet365