nyheder

VM 2018: Free Bets til sommerens store fodboldfest!

Vi er klar til fest og vi håber du er klar på samme måde til årets fodbold fest! Denne sommer er der intet mindre end fodboldslutrunden i kalender. Hvem mon vinder VM 2018 i Rusland? Et spørgsmål som bookmakeren Unibet stiller deres kunder på samme måde. En af vores favorit bookmaker giver dig mulighed for at score fantastik Unibet bonus hvis blot du vælger det rigtig hold. Vælg det hold du tror på går hele vejen ved sommerens store fodboldfest i Rusland, og Unibet.dk giver dig et free bet hver gang dit hold vinder en kamp i turneringen. Størrelsen på dit free bet afhænger af, hvilken kategori dit hold er i som vist herunder. Hvad venter du på?
 

Unibet VM bonus 2018
© Unibet
 

Vinder Tyskland igen?

Vi har allerde flere gang fået stor glæde af bookmakeren Unibet. Bookmakeren som ellers er kendt for at sætte fokus på de dansk prægende sportsgrene har selvfølgelig valgt at lanceret fanstastik odds bonus til fodbold VM 2018! Hvis du ikke allerede er kunde hos Unibet burde du så på vores bookmaker oversigt. Her finder du alle nyttige informationer og tips angående betting og bonusser i Danmark.
 

Free Bets op til finalen

Hos Unibet har du i denne omgang muligehd for at optjene free bets hver gang dit hold vinder! Vælg det hold du tror på går hele vejen ved sommerens store fodboldfest i Rusland, og Unibet giver free bet til hver eneste sejr af dit hold! Spil for 100 DKK på sejr af dit hold og få free bet for hver eneste sejr på op til 50 DKK! Du kan dermed få en dejlig bonus gennem hele slutrunden. Ved sidste slutrunde vandt Tyskland seks kampe inden de blev mestre – skulle det ske igen, vil du få en pæn stak free bets ud af det. Hvem går hele vejen i år? Kom med dit bud!
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen for at deltage
  • Spil minimum 100 kr. på vinderen af fodbold VM 2018 – inden første kamp starter.
  • Modtag efterfølgende free bets for hver eneste sejr af dit hold

Husk: Størrelsen på dit free bet afhænger af, hvilken kategori dit hold er i. Du vil få dit Free Bet den næste hverdag inden klokken 13:00.
 

Unibet velkomstbonus

Få kæmpe Unibet velkomstbonus iden VM starter! Nyd stort af et 100% indbetalingsbonus på op til 1500 DKK! Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betsafe.dk: Kan du gætte finalisterne?
næste artikel
Bwin.dk: Få indsats retur hvis Danmark ikke vinder