nyheder

Unibet.dk: Free Bet til VM!

VM er i gang for alvor og vi ser på en ny kampagne fra Unibet.dk. Flere gange har vi allerede omtalt bookmakeren Unibet og deres dejlige bonus tilbud. Bookmakeren som især sætter fokus på unikke tilbud der finder stor popularitet i Danmark giver i denne omgang odds bonus til fodbold VM 2018! Hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos Unibet burde du så på vores bookmaker bonus oversigt. Her finder du alle nyttige informationer og tips angående betting og bonusser i Danmark. Free Bet tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder og der er ingen yderligere tilmelding påkrævet. Du kan dog kun placere dit gratis spil på VM kampe og du modtager kun et free bet per konti.
 

Unibet FreeBet VM 2018 bonus
© Unibet
 

Få 50 DKK gratis

Tilbuddet er enkelt og dog utroligt seværdig! Få 50 DKK helt gratis som VM free bet hos Unibet.dk! Du kan selv bestemme hvilken kamp du ønsker at spille på og endda selv det præcise spil som f.eks. 1X2, målscorer osv. Husk dog at dit free bet kun gælder til fodbold VM kampe i denne sommer. Har du fastlagt dit væddemål skal du blot aktivere dit 50 DKK free bet på bet slippen og efterfølgende placere dit væddemål. Som nævnt er tilbuddet enkelt, nemt og rigtig godt! Spil fodbold VM hos Unibet.dk og få stor glæde af denne betting bonus!
 
Sådan gør du:

  1. Vælg et væddemål til VM
  2. Du bestemmer selv hvilken kamp
  3. Aktiver dit 50 kr. free bet på bet slippen
  4. Placér dit væddemål og nyd kampen!

 
Husk at du kan kun bruge dit free bet på 1 single kupon. Det kan ikke opdeles eller kombineres med andre events.
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Bwin.dk: Insats retur på VAR afgørelser!
næste artikel
bwin.dk: Dobbelt gevinst hvis ingen scorer