bet365 nyheder

United – City: Optakt og odds med Bet365

Lørdag kl. 13:30 retter det meste af fodboldverdenen blikket mod Manchester, hvor Manchester United for første gang i denne sæson tørner sammen med naboerne fra Manchester City.

Forud for opgøret på Old Trafford ser vi i denne Manchester United – Manchester City optakt på alt fra startopstillingen til, hvordan du kan få nogle af de bedste fodbold odds på Manchester-braget.

Til optakten og oddsene er der valgt at se på odds fra Bet365, samt muligheden for at få en Bet365 startbonus.

Manchester United - Manchester City bet365 odds
© Bet365, Screenshot: 5.11.2021

Manchester United – Manchester City optakt

For begge klubber er det en kamp for at hænge på. For United gælder det om at hænge på top fire-holdene, idet der blot er tre point fra femtepladsen op til Manchester City på tredjepladsen.

Situationen er den samme for City. Her gælder det bare om at hænge på i kampen om mesterskabet, hvor der forud for kampen er et hul på fem point op til Chelsea på førstepladsen.

Selvom Manchester City er favoritter til kampen, så formået at spænde ben for City i de indbyrdes opgør. Tre af de seneste fem Manchester-derbyer er endt med en United-sejr, mens en enkelt er endt uafgjort.

Skal det blive til en United-sejr, så kræver det, at Ronaldo og co. får lukket af for City. Med 15 mål imod i sæsonens hidtil 10 ligakampe har defensiven næppe spillet for United. Gør den det heller ikke igen mod City, så kan den blive grim for Manchester United.

Forventede startopstillinger

Manchester United: de Gea, Bailly, Lindelöf, Maguire, Wan-Bissaka, Fred, McTominay, Shaw, Fernandes, Ronaldo og Cavani.

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Cancelo, De Bruyne, Rodri, Gundogan, Jesus, Foden og Sterling.

Mangler: Varane (United), Delap (City), Edozie (City), Laporte (City), Mendy (City), Torres (City).

Bet365 odds: Manchester United – Manchester City

Tiden hvor Manchester United automatisk er favoritter, når de møder Manchester City, er forbi – også når det er på Old Trafford.

Bet365 har Manchester City som ganske markante favoritter til kampen. Se hvordan 1X2-oddsene og andre af de mest populære odds hos Bet365 på kampen fordeler sig her.

UdfaldBet365 odds
Manchester United vinder4.75
Uafgjort4.00
Manchester City vinder1.70
Over 2,5 mål1.57
Under 2,5 mål2.37
Begge hold scorer (ja/nej)1.57 / 2.25
Manchester United +1,51.425
Manchester City -1,52.750
Ronaldo scorer2.50
Jesus scorer2.75

Scor 1.000 væddemålskreditter til United – City

Har du en god mavefornemmelse for, hvem der tager sejren i sæsonens første Manchester-derby, så kan du lige nu få op til 1.000 væddemålskreditter hos Bet365, som du kan bruge på en lang række af oddsene på Manchester United – Manchester City.

Bet365 tilbyder lige nu nye spillere en startbonus på 100 procent op til 1.000 kr. Bonussen har et af de mest fordelagtige omsætningskrav i Danmark. Du skal nemlig kun omsætte den en gang til minimum odds 1.20.

Vinder du på spillet med din velkomstbonus, så udbetales væddemålskreditterne ikke – kun gevinsten udbetales.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Oddsene er opdateret fredag den 5. november kl. 12:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vildt boost på Brøndby – Rangers: Odds 10 på over 2,5 mål
næste artikel
Danmark – Færøerne optakt og oddssammenligning