nyheder

Utroligt tilbud hos betfair! Odds 25.0 på Euro League!

Det er mon en af de kampe som de fleste havde ønsket sig i UEFA Champions League! Forsvarende danske mester FC København møder spanske storklub Atletcio Madrid! Kampen spilles på torsdag den 15. februar kl. 21:05 og du kan hos betfair få ekstra motivation til denne kamp. Gå ikke glip af et fantastik tilbud som giver dig lidt ekstra oveni hvis du spiller på opgøret. Betfair giver dig forhøjede odds på nævnte kamp og du kan score en odds på hele 25.0! Det lyder utroligt men er sandt. Vi vil se nærmere på tilbuddet herunder.
 

Betfair odds bonus FCK vs. Atletico
© Betfair

Kæmpe odds på en hjemmesejr

Ingen ringere end Atletico Madrid gæster Telia Parken til Europa League dans og den spanske hovedstadsklub er uden tvivl storfavoritter i de to opgør, der kan blive FC Københavns sidste i Europa denne sæson. Et FCK-mandskab i absolut topform havde været voldsomt undertippede – et hjemmehold i den forfatning, klubben har været i indeværende sæson, er tæt på chanceløse. Dog man ved aldrig.Kan danskerne rejse sig mod Los Rojiblancos?
 
Det er længe siden vi har haft et tilbud om forhøjede odds til begge hold i en kamp. Dette har betfair dog lanceret til kommende kamp mellem de to hold i Europa League. Du kan score en odds bonus på 6.0 hvis du stor på Atletcio og hele og utrolig odds på 25.0 hvis du satser på FC København.
 

 

Vind op til 2.500 DKK!

Tilbuddet gælder dog desværre kun nye kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores odds bonus sammenligning for at få et grundigt overblik over alle bookmaker tilgængelig i Danmark.

For at tage tilbudet i brug skal der kun opfyldes følgende krav:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJYP og spil på en sejr til enten FC København eller Atletico Madrid til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 100 DKK på en af de nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit udfald, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Gratis spil på UEFA Champions League
næste artikel
100% bonus + gevinst x2 hos 888sport!