nyheder

Vind 1 million kroner i NordicBet julekalender!

Jul er ikke længer og hos NordicBet er man allerede i dag i fantastisk julestemning. Bookmakeren som er kendt for deres meget unikke og enestående tilbud har i lanceret en kampagne med ikke mindre end 1 million på højkant! I den årlige NordicBet julekalender er der ingen massevis af fede præmier og en hovedpræmie som er enestående! Kampagnen er uden tvivl meget enestående og du har, hver dag indtil jul kan du deltage i sjove og spændene tilbud. NordicBet som er en seværdig bookmaker især hvis man selv har fokus på dette hjemmelige marked. Både fra den danske Superliga og til fodbold landsholdet er der mange tilbud som man burde se på hvis man er på jagt efter dejlige bonusser. Hvis du ser på vores odds bonus sammenligning her på siden vil du få et meget grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig. Kom i julestemning med NordicBet julekalender og gå ikke glip af daglige tilbud fra en af vores foretrukken bookmaker!
 

NordicBet julekalender 1 million
© Nordicbet

 

To gaver hver dag fra NordicBet

NordicBet julekalender er til både nye og eksisterende kunder. Lige meget om du er helt ny kunde eller spiller i årevis hos NordicBet vil du få to gaver hver eneste dag indtil juleaften! Julemanden giver dig hver dag en gave til Sportsbook og en til NordicBet Casino. For gave du åbner modtager du lod til lodtrækningen den 27. December hvor der vil være en million danske kroner på højkant. Så husk endelig at tilmelde dig hver dag i kalenderen for at gøre brug af de daglige tilbud og de lod der tilknyttet til den helt store præmie. I bund og grund har du dermed mulighed for at indsamle hele 48 lodder. Hver spiller indsamler et lod for hvert tilbud, vedkommende gennemfører (24 dage x 2 gaver/lodder). Hvad venter du på? Kom i gang og glæd dig over julemanden som kommer på besøg hos NordicBet hver dag indtil juleaften!
 

På den måde deltager du:

  • Opret bruger hos NordicBet eller log-in på dit bestående konto
  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Hent dine daglige gaver fra julekalenderen
  • For hver gave du henter modtager du lodder til lodtrækningen om en million!

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet bonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Price Boost på FC Arsenal vs. Manchester United hos bwin.dk!
næste artikel
Manchester Derby hos bwin.dk! United vs. City med Price Boost!