nyheder

Vind en tur til Old Trafford og se Man U – Arsenal

NordicBets Superfan kampagne fortsætter og i april måned sætter de fokus på den engelske Premier League. Spil på tre kampe fra Premier League og vær med i konkurrencen om en tur til Old Trafford og to billetter til storkampen mellem Manchester United og Arsenal.
 

NordicBet Odds Konkurrence
© NordicBet

 
NordicBets Superfan odds konkurrence er tilegnet til bookmakerens eksisterende kunder. Nye danske kunder som ønsker at spille med og vinde to billetter til Manchester United – Arsenal, skal første åbne en betting konto. Nye kunder hos NordicBet modtager en attraktiv 1000 kr. i velkomstbonus, som matcher første indbetaling.
 

NordicBet odds konkurrence

Spil 50 kroner på en odds kupon med minimum tre kampe fra Premier League, og hvis du rammer rigtigt, så modtager du et lod i NordicBets odds konkurrence. NordicBet har kørt deres Superfan kampagne i hele foråret, hvor man bl.a. har kunnet vinde billetter til Barcelona – Real Madrid, Dortmund – Bayern München og Inter – Milan. For at deltage i odds konkurrencen skal man tilmelde sig via deres hjemmeside – én tilmelding er nok til samtlige konkurrencer.
 

Præmien: 2 x billetter til Manchester U. – Arsenal

Denne måned står det på Premier League og præmien er 2 billetter til Old Trafford og kampen mellem Manchester United og Arsenal den 16. Marts – fly og ophold betaler NordicBet. Spilleperioden for at deltage i Premier League delen af NordicBet’s odds konkurrence er 06.04 – 27.04. Udover at deltage i Premier League-konkurrence, så får man også for hver kombibet man rammer rigtigt ét lod til hovedpræmien, som er to billetter til Champions League finalen.
 

1000 kr. velkomstbonus

NordicBets odds konkurrence fortsætter resten af sæsonen, så der er massere af gode grunde til at åbne en konto idag. En anden grund er deres 100 % bonus på første indbetaling, som danske kunder foretager, når de åbner en ny konto. Læs mere om NordicBet velkomstbonus og sign-up her.

Om forfatteren

forrige artikel
100 kr. Freebet på Aab – FCM
næste artikel
Sidste chance for 1500 kr. Unibet velkomstbonus!