nyheder

Vind hele 25.000 kr. på Superligaen med Unibet

Om kort tid er vinteren ovre og det er ensbetydende med, at den danske Superliga atter fløjtes i gang. Hos Unibet kan du lige nu vinde 25.000 kr. hvis du er dygtig og heldig og tipper korrekt på de 6 kampe som spilles i den kommende, 19. runde af Superligaen.
 

Vind 25000 på superligaen med Unibet
© Unibet

 
Som om det ikke var spændende nok i sig selv, at vinterpausen er overstået for den danske Superliga har Unibet atter valgt at søsætte en flot konkurrence hvor du kan vinde store penge. Hvis en enkelt spiller rammer rigtigt på alle rundens 6 kampe, ja så snupper samme heldige spiller den flotte gevinst på 25.000 gode, danske kr.
 
Det er simpelt at deltage i konkurrencen – alt du skal gøre er, at:

  1. Placere én kupon med en mindste indsats på 50 kr. på alle de 6 kampe der spilles i Superligaens 19. Runde. Kun væddemål placeret på 1X2 markedet er kvalificerende.
  2. Hvis du ønsker at højne dine muligheder for at vinde er du meget velkommen til, at placere yderligere kuponer – du kan deltage med så mange som du ønsker,
  3. Hvis det er dig der dygtigt og heldigt rammer rigtigt på alle kampene modtager du den 1. marts dine 25.000 kr. Hvis i er flere der rammer rigtigt vil beløbet blive delt.

 

Opret dig som kunde hos Unibet og blive belønnet

Du skal have en konto hos Unibet for at kunne deltage i denne konkurrence. Hvis du ikke allerede har dette kan du nemt og hurtigt oprette en konto hos Unibet – og samtidig også modtage en gavmild Unibet velkomstbonus på helt op til 1500 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få et Risikofrit væddemål på op til 250 kr. til Arsenal-Barcelona med Bet365
næste artikel
Tilbud: Spil 200 kr. risikofrit på Manchester United Vs Fc Midtjylland hos Betsafe