nyheder

Vind 3 billetter til Danmark – Sverige

Når Danmark på lørdag går på banen i Stockholm, så er det med sponsoren Tipico på tribunen. Men hvis du skulle være så uheldig ikke at have billetter til returkampen i Parken på tirsdag, så kan du vinde tre billetter hos DBU’s sponsor Tipico – læs her hvordan.
 

Tipico: Vind billetter til Danmark - Sverige © Tipico

 
Tipico blev tidligere på året sponsor for DBU og landsholdet og med Peter Schmeichel som frontfigur udlover bookmakeren nu tre billetter til Danmark – Sverige i Parken tirsdag den 17. November.
 

Sådan vinder du 3 billetter til Danmark – Sverige

Tipico’s konkurrence foregår på Facebook, så alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen om gratis billetter til Danmarks kamp imod Sverige, er at ’synes godt om’ Tipico’s Facebook-side og skrive navnet på to venner, som du gerne vil have med i Parken.
 
Udover chancen for at vinde 3 billetter, så deltager du også automatisk i konkurrencen om at vinde 10 x 200 kr., som indsættes på den heldige, udtrukne vinders spillekonto. Vinderne findes mandag den 16. November kl. 16.00 og kontaktes kort herefter på e-mail.
 

Tipico velkomstbonus

For at deltage i Tipicos konkurrence om 3 billetter til Danmark – Sverige behøves du altså ikke at åbne en betting konto, men hvis du vil have del i ’2. Præmien’ – altså de 10 x 200 kr., så er det nødvendigt at have en odds konto hos Tipico. Nye spillere, som er over 18 år og har bopæl i Danmark, kan få op til 1000 kr. i velkomstbonus hos Tipico.
 
Hvis du er meget opsat på EM kvalifikationen og gerne vil spille med en odds bonus, så tjek bonus-betting.dk’s samling af odds bonusser til EM 2016.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport: Odds 8.00 på Danmark imod Sverige
næste artikel
Unibet: 100 kr. Gratis Spil på Danmark