nyheder

UNIBET TILBUD: VIND 2 VIP PAKKER TIL POKALFINALEN 2016

Om ganske kort tid står den på pokalfinale mellem FC København og AGF fra Aarhus, som for første gang i 20 år har muligheden for, at tage en titel i dansk fodbold. Der er totalt udsolgt til opgøret mellem de to traditionsklubber – men Unibet giver dig nu muligheden for, alligevel at kunne nyde kampen fra tribunerne. Læs mere herunder!
 
Pokalfodbold har altid været noget helt specielt; alt afgøres af dagsformen og det er ikke sjældent sket, at det er det undertippede mandskab som til syvende og sidst har kunnet trække sig sejrrigt ud af en pokalfinale. Hvordan skal det gå i år? Vil AGF endelig igen kunne kalde sig pokalvindere eller vil favoritterne fra FC København på dagen vise sig for stærke?
 
Hos bookmakeren Unibet har du lige nu muligheden for, at vinde en VIP pakke for to personer til pokalfinalen mellem de to mandskaber. I pakken indgår både gode langsidebilletter, mad og drikke samt den såkaldte DBU Hospitality pakke. Læs mere om Unibet og de andre danske bookmakere i vores odds bonus sammenligning! Spil ved at klikke på billedet herunder:
 

vind vip billetter til pokalfinalen i fodbold 2016 hos unibet © Unibet

 

Sådan vinder du VIP billetter til pokalfinalen 2016

  1. Opret dig som kunde hos Unibet og tilmeld dig derefter via kampagnesiden.
  2. Omsæt 500 kr samlet set på kampe hvor AGF og/eller FC København spiller
  3. Du vil få besked om du har vundet mandag den 2. maj klokken 18.00

 

Få Unibet velkomstbonus – markedets bedste

Du bliver ofte forkælet som kunde hos en af Danmarks bedste bookmakere, Unibet. Når du opretter din nye konto kan du hive markedets pt bedste bonus, den flotte Unibet velkomstbonus på op til 1500 kr. hjem, når du foretager din første indbetaling på din nye konto. Med rimelige gennemspilningsvilkår og flotte odds er Unibet virkelig et godt bud på Danmarks største bookmaker.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Igen vanvittige odds boost hos Betfair - Europa League!
næste artikel
Fantastisk UNIBET tilbud: få 400 kr. retur på odds væddemål til Ishockey VM