nyheder

Vind Champions League finale billetter hos NordicBet

Efter adskillige spændende opgør i årets Champions League er vi nu blevet lidt klogere på hvem vi kan forvente at se i finalen 2016. Men endnu er intet sikkert! NordicBet giver dig lige nu muligheden for, at vinde to billetter til årets Champions League finale ved at forudsige resultaterne i den kommende fodbold-weekend!
 

vind to billetter til Champions League finalen 2016 med NordicBet © NordicBet

 
Som fodboldfan er dét, at få lov til at overvære en Champions League finale noget af det største der findes – og lige nu kan drømmen blive til virkelighed hvis du er både dygtig og heldig med dine forudsigelser hos bookmakeren NordicBet.
 
Hos NordicBet har de lanceret en kampagne hvor du og en ven kan nyde en luksuriøs rejse til Milano inklusiv fly, kampbilletter og to nætter på et 4-stjernet hotel i det internationale fodbold og mode-mekka, Milano!
 

For at kvalificere til deltagelse i konkurrencen skal du forudsige diverse resultater på følgende kampe:

  • Manchester City Vs Manchester United
  • Newcastle Vs Sunderland
  • Torino Vs Juventus
  • Roma Vs Inter
  • Real Madrid Vs Sevilla
  • Villareal Vs Barcelona

 
Samt det samlede antal mål du forventer bliver scoret i alle kampe tilsammen.
 
Det er med andre ord ikke nogen nem sag, at vinde billetterne – men den dygtigste spiller kan i den grad løbe af sted med en gevinst som er ”besværet” værd. Du skal huske, at placere et væddemål på 200 kr. på en sportsbegivenhed som finder sted i tidsrummet 19.-21. marts for at kunne deltage.
 

Opret dig og få bonus!

Du skal naturligvis være registreret hos NordicBet for at kunne deltage i konkurrencen. Er du ikke allerede kunde er der bogstaveligt talt 1000 gode grunde til, at oprette en konto hos denne bookmaker. Du får nemlig den flotte NordicBet velkomstbonus på helt op til 1000 kr. når du som ny kunde foretager din allerførste indbetaling på din konto.
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport odds boost Aab-AGF - Alka Superliga
næste artikel
888Sport: Vinder Donald Trump?