nyheder

Vind en CHL eller FA Cup finaletur!

NordicBet sender rundens bedste Superliga odds-spiller på en tur til Berlin for at overvære Champions League finalen. Nummer to i NordicBets odds konkurrence vinder en tur til FA Cup finalen. Spil på resultatet i tre Superliga kampe – og vinde drømmefodboldrejsen!
 

NordicBet Odds Konkurrence!
© NordicBet

 
Hvis du vil deltage i NordicBets odds konkurrence, så skal du være medlem hos NordicBet. Nye kunder, der er over 18 år og fra Danmark, får 1000 kr. i velkomstbonus ved sign-up hos NordicBet. Sæt 1000 kr. ind på din nyligt oprettede NordicBet konto, og få fordoblet dit indskud.
 
Læs mere om NordicBet 1000 kr. Velkomstbonus.
 

Sådan deltager du i NordicBet odds konkurrence

Spil på resultatet af tre af kampene i midtugen i Superligaen, og hvis du rammer rigtigt på den korrekte score, så vinder du en tur for to til Champions League finalen med transport, overnatning og billetter betalt.
 
Alt hvad du skal gøre er at melde dig til kampagnen på NordicBets hjemmeside, spille 30 kr. på den korrekte score i tre af torsdagens fire Superligakampe og hvis der er flere der rammer det rigtige resultat, så er det den kupon med den højeste gevinst der vinder. Væddemålene skal sættes inden kampstart, og du kan vælge imellem følgende kampe:

  • Randers – Hobro
  • FC Vestsjælland – FC Midtjylland
  • Esbjerg – Sønderjyske
  • Brøndby – FC Nordsjælland

Konkurrencen varer kun i denne Superligarunde – så sign-up i dag og få NordicBet 1000 kr. startbonus.
 

NordicBets præmier

Første præmien er en tur til Champions League finalen i Berlin den 5-7 juni 2015. Drømmerejsen for alle fodboldfans inkludere 4-stjernet hotel, fly frem og tilbage, transport til og fra lufthavnen samt en middag inden kampen lørdag aften. Anden præmien er dog heller ikke så dårlig. Hvis man er så uheldig at blive nummer to, så vinder man nemlig en tur til Wembley i London for at overvære FA Cup finalen.

forrige artikel
200 kr. Freebet på Manchester United – Arsenal
næste artikel
Gratis spil på vinderen af French Open