nyheder

Vind en fladskærm og NFL Super Bowl fest for vennerne

Betsafe varmer op til årets sidste NFL kamp – Super Bowl 2015 1. februar – med en NFL odds konkurrence for alle fans af amerikansk fodbold. Sæt et spil på oddset på 49 kr. på en NFL kamp, og få et lod i konkurrencen om et 55” Samsung fladskærms TV samt en Betsafe Super Bowl fest for vennerne – selvfølgelig med alt betalt!
 

Vind en fladskærm i Betsafes NFL odds konkurrence

Placer et væddemål på en hvilken som helst NFL playoff kamp – kombi-spil eller lige på – og for hver 49 kr. du spiller på en NFL kamp opnår du et lod til Betsafes NFL odds konkurrence. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om et nyt fladskærms TV og en Super Bowl fest for vennerne. Odds konkurrencen er både for nye og eksisterende kunder, men hvis du endnu ikke har en Betsafe konto, så kan du også få 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betsafe NFL odds konkurrence
©Betsafe NFL odds bonus

 

Betsafe NFL præmie

I Betsafes NFL odds konkurrence dyster du om en 55” Samsung faldskærm til en værdi af 6500 kr., mad og drikke for 6 personer (svarende til 3000 kr.) til din Super Bowl XLIX (49) fest samt en NFL trøje efter eget valg (700 kr.). Præmien kan også ombyttes til 7500 kr. som sættes ind på vinderens konto uden omsætningskrav. Hvis du endnu ikke har en konto hos Betsafe, så kan du også få en 100 % odds bonus på dit første indskud.
 

Det med småt

  • Både tabte og vindende bets tæller med i odds konkurrencen.
  • Bonus penge kan ikke benyttes i odds konkurrencen.
  • Spil sat med mobil og PC er gyldige i odds konkurrencen.
  • Vinderen af konkurrencen udtrækkes den 19. Januar og får direkte besked.
  • Du kan få op til 200 kr. tilbage som en bonus til Betsafe Casino.

Hvis du er på jagt efter en odds bonus til NFL-kampe, så tilbyder Scandic Bookmakers ofte en bonus til rundens NFL-kampe. Scandic Bookmakers har desuden en 750 kr. velkomstbonus, og hvis du er på jagt efter en anden velkomstbonus, så har vi samlet dem alle i en odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

forrige artikel
Nytårsgave til mobil betting: NemID log-in udskudt
næste artikel
NordicBet: Vind en fodboldrejse til valgfri kamp!