nyheder

Vind en luksustur til Champions League Semifinale

Oddset og Danske Spil afholder en attraktiv odds konkurrence, hvor de sender de 3 bedste odds spillere på en luksustur til Champions League semifinalen. Frem til den 5. Maj kan du spille på oddset og deltage i odds konkurrencen om Champions League billetter. Sign-up og spil med her!
 

Odds konkurrence hos Danske Spil
© Danske Spil

 
Danske Spils odds konkurrence til Champions League er kun for eksisterende kunder. Hvis du endnu ikke har en Odds konto hos Danske Spil, kan du melde dig til i dag og få en velkomstbonus til oddset. Danmarks ældste bookmaker fordobler i øjeblikket første indskud op til 500 kr. hvis du er fra Danmark og over 18 år. Læs mere om Danske Spils 500 kr. bonus til nye kunder.
 

Deltag i Oddsets Champions League konkurrence

Danske Spils odds konkurrence om en tur til én af Champions League Semifinalekampene varer fra den 17. April til den 5. Maj. For at deltage skal du spille en single til minimum odds 1.80 og med en indsats på 200 kr. eller derover. De tre odds spillere der har flest gevinstgivende odds kuponer i perioden vinder hver to pladser på den eksklusive Champions League tur.
 
Alle typer væddemål tæller med (o/u, handicap, live odds osv.), men de skal placeres på følgende ligaer: Champions League, Premier League, Primera Division, 1. Bundesliga, Superligaen, Serie A, Ligue 1, Æresdivisionen.
 

Danske Spil Velkomstbonus

Hvis du gerne vil deltage i odds konkurrencen, så sign-up idag hos Danske Spil. Til den anledning giver Danske Spil en 100 % velkomstbonus på éns første indskud. Du kan få 500 kr. sign-up bonus ved at klikke herunder.

Om forfatteren

forrige artikel
Danske Spil sætter odds på Folketingsvalg 2015
næste artikel
Odds 5.00 på Real Madrid sejr!