nyheder

Vind en tur til Vueltaen

Odds på vinderen af fire af de klassiske forårscykelløb, og vær med i Danske Spils konkurrence om to billetter Vuelta a Espana. Desto flere rigtige bets på forårsklassikerne du rammer, desto større er din chance for at vinde Danske Spils odds konkurrence.
 

Danske Spil Odds Bonus
© Danske Spil

 
Danske Spils odds konkurrence til forårsklassikerne er for spillere, som allerede har en betting konto til Oddset. Den ældste danske bookmaker Danske Spil byder nye kunder velkommen med en 500 kr. velkomstbonus. Danske Spils Velkomstbonus er en 100 % fordobling af ens første indskud, og er tilegnet danske kunder, som åbner deres første konto hos bookmakeren.
 

Bet på forårsklassikerne

For at deltage i Danske Spils odds konkurrence skal du sætte et bet på vinderen af de fire store et-dagløb i cykling: Flanderen Rundt, Paris – Roubaix, Amstel Gold Race og Liege – Bastogne – Liege. Hvert bet skal være på minimum 20 kr. og den med flest rigtige vinderspil får den største chance i lotteriet. Det vil sige at først trækkes der lod om spillere, som har ramt alle fire rigtig, hvis ikke det er til tilfældet, så trækkes der lod iblandt de spillere, som har ramt tre rigtige osv.
 
Præmien er en tur til Vuelta a Espana med fly og ophold betalt. Præmien har en værdi af cirka 20.000 kroner og kan ikke byttes til kontanter eller videresælges.
 

500 kr. velkomstbonus

Det er ligetil at deltage i Danske Spils odds konkurrence, og hvis du endnu ikke er kunde, så kan du i dag åbne konto og gøre brug af en 100 % velkomstbonus. Danske Spils odds bonus skal gennemspilles seks gang til odds 1.50 eller derover. Få flere detaljer om Oddsets velkomstbonus og sign up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair bonus til landskamp og EM-Kval.
næste artikel
1500 kr. i Velkomstbonus hos Unibet