nyheder

Vind fodboldweekend med Nordicbet!

Allerede i morgen starter den tyske Bundesliga i den nye sæson og vi ser med glæde på optakten mellem forsvarende mester FC Bayern München og TSG Hoffenheim. Favoritrollen er klar og der ikke mange der tvivl på at Bayern vil vinde deres første hjemmekamp på Allianz Arena. Selvom den tyske storklub har fået ny træner er Bayern München helt klar favorit for at vinde årets mesterskab.
 
Selvom Bayern er favorit må man ikke undervurdere de andre klubber. Klubber som Dortmund, Schalke og Leverkusen er altid god for en overraskelser og især i år efter VM i Rusland vil der nok være potentiale for nogle overraskelser. Vi ser med glæde mod Tyskland og er vilde med den tyske Bundesliga!
 

Ønsker du Fodboldweekend i Tyskland?

Bookmakeren NordicBet som er kendt for deres unikke tilbud og kampagner giver dig mulighed for at rejse til Tyskland og opleve Bundesliga fodbold og Oktoberfest! Vind din plads på NordicBet bussen sammen med 11 andre danske vindere og tag turen syd på. Som vinder modtager du følgende pakke:
 

  • Fly til og fra Tyskland
  • Billetter til 2 Bundesliga kampe (Leverkusen – Dortmund & Frankfurt – Hannover 96)
  • Oktoberfest i Stuttgart inklusiv bordreservation, mad, øl og oktoberfest tøj
  • To overnatninger på enkeltværelse
  • Måltider og drikkevarer. Al bustransport inklusiv drikkevarer.

 

Bundesliga tur NordicBet
© Nordicbet

 

Sådan kan du vinde turen

For at få fat i turen har du to muligheder. NordicBet kalder det for ”Højeste Odds Konkurrence” og ”Største Omsætning Konkurrence”. Du burde ikke vente længe og se nærmer på de to muligheder. Der ingen tid til at spille tid.
 
Højeste Odds Konkurrence
For at vinde Højeste Odds-konkurrencen skal du ramme det højeste odds på en vinderkupon i løbet af kampagnen. Væddemålet skal placeres med en indsats på mindst 25 kroner. Det kan placeres både på PC og mobil, og det kan placeres både som en single eller et kombinationsvæddemål.
 
Største Omsætning Konkurrence
For hver 1.000 DKK du spiller for hos NordicBet (pre-match og/eller live), får du et lod til lodtrækningen, hvor vinderne bliver udtrukket. Kvalificerende spil skal placeres til odds 1,50 eller højere, på PC og/eller mobil. Du kan optjene op til 10 lodtrækningslodder per uge.
 
Denne kampagne finder sted mellem d. 13. august – 9 september. Du skal tilmelde dig én gang i løbet af kampagneperioden for at have mulighed for at vinde en pakke. Alle NordicBet-spillere fra Danmark er berettigede til at deltage i denne kampagne. Er du ikke allerde oprette som bruger på NordicBet giver det absolut mening at se på vores odds bonus sammenligning.
 

Gå ikke glip af din bonus

Som nævnt gælder tilbuddet alle kunder hos NordicBet. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger burde du ikke vente lægne og starte med at tilmelde dig hos NordicBet. På nuværende tidspunkt har du mulighed for at få en NordicBet startbonus der giver dig den bedste start du kan ønske dig. Når du starter hos NordicBet, modtager du et risikofrit spil på op til 500 DKK. når du tilmelder dig. Dit risikofrie spil på op til 500 DK bliver automatisk krediteret til din konto efter du foretager din første indbetaling. Hvad venter du på?

forrige artikel
888sport.dk: Super odds til nye kunder - spil ManU vs. Spurs
næste artikel
Bwin.dk: Spil Superliga og få dobbelt gevinst!