nyheder

Vind en tur til Man U – Liverpool med Tøfting og Scandic Bookmakers

Scandic Bookmaker trækker lod i blandt alle deres odds spillere om en VIP tur til Old Trafford for at se Manchester United og Liverpool. Scandic Bookmakers ambassadør Stig Tøfting er vært på turen, og alt hvad du skal gøre for at deltage i odds konkurrencen er at have en konto hos Scandic Bookmakers, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gratis tur til Manchester for at overvære Man U. – Liverpool.
 
I år er det præcis 120 år siden at de to lokalrivaler mødtes for første gang, og det historiske drama er garanti for atmosfære og underholdning. Tilsammen har de to klubber vundet vanvittige 38 Premier League titler, og selvom de næppe kommer til at kæmpe med om dette års mesterskab, så er Manchester United – Liverpool spækket med forventninger og garanti for underholdning, intensitet og hårde taklinger.
 

Scandic Bookmaker - VIP odds konkurrence
© Scandic Bookmakers VIP odds konkurrence

 
Snyd ikke dig selv for muligheden for en VIP tur til Manchester United – Liverpool. Odds konkurrencen løber over seks uger, og selvom du ikke var med fra start, så får du stadig lodder fra de første uger. Hvis blot du oddser for 25 kr. per uger får du endda ekstra lodder til odds konkurrencen. Ved tilmelding har du også mulighed for at få en 750 kr. velkomstbonus til oddset.
 

Sådan deltager du:

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers og få 750 kr. velkomstbonus. Hvis du allerede er medlem, så spring dette skridt over.
  • Konkurrencen kører i 6 uger fra 20. oktober til 26. November. For hver uge konkurrencen varer modtager du ét lod. Hvis du melder dig til i f.eks. uge 3, så modtager du stadig 3 lodder for de tidligere uger – så det er ikke for sent at deltage.
  • Ekstra lodder: Hvis du omsætter for 25 kr i en kampagneuge, modtager du endvidere en 3 ekstra lodder. Du kan således max få 24 lodder (6 for hver uge konkurrencen varer + 3 x 6 ekstra lodder)
  • Der trækkes lod den 27. November, og vinderen får direkte besked over telefonen.

I Scandic Bookmakers odds konkurrence vinder én odds spiller 2 x flybilletter, hotelovernatning for to, 2 x billet til Manchester United – Liverpool den 14. december samt middag med Scandic Bookmakers VIP manager og Stig Tøfting.

Om forfatteren

forrige artikel
5 x Gratis Odds Bonusser til Weekendens Sport
næste artikel
Unibet odds konkurrence - 75.000 kr. i præmiepenge