nyheder

Vind når Danmark vinder!

NordicBet støtter op om de danske holds færd i Europa og giver en odds bonus hvis de danske hold formår at komme ind i de forjættede europæiske fodboldturneringer. Spil pre-match på oddset på de danske Europa kvalifikationskampe og få en ekstra gevinst, hvis holdene kommer i slutspillet.
 

NordicBet Bonus til Europakampe
© NordicBet

 

1000 kr. NordicBet odds bonus

For at få en odds bonus til alle de danske holds Europæiske kampe, så skal du først og fremmest være kunde og have en NordicBet konto. Til nye kunder giver NordicBet en bonus på hele 1000 kr. når man åbner en betting konto hos NordicBet. Sæt 1000 kroner ind på en konto, og få tilsvarende 1000 kr. i velkomstbonus.
 
Læs mere om NordicBet 1000 kr. velkomstbonus
 

Bonus til Danske hold i Europa

NordicBets bonus til de danske Superliga holds færden i Europa kræver først og fremmest at du tilmelder dig kampagnen online. Herefter skal du sætte et pre-match væddemål på et af de danske holds kvalifikationskampe.
 
Hvis dit bet går hjem, og holdet som du har spillet på når til gruppespillet, så får du en odds bonus, som svarer til indskuddet på dit første bet. Du kan få én bonus per hold, og det er kun første bet, som tæller med i kampagnen.
 

Tre skridt til NordicBet bonus

  1. Tilmeld dig kampagnen online
  2. Bet på pre-match på de danske holds europæiske kampe
  3. Hvis det hold, som du har spillet på, når gruppespillet, så får du en bonus, der svarer til dit indskud.

Der er en max tilbagebetaling på hhv. 500 kr. for FC Midtjylland, 200 kr. på FC København, 600 kr. på Brøndby og 1200 kr. på Randers.
 
Så nu er der en rigtig god grund til at holde med de danske hold i Europa.

Om forfatteren

forrige artikel
TdF-odds: Vind en tur til Vueltaen
næste artikel
200 kr. gratis bet på Randers