nyheder

Vind to billetter til Sverige – Danmark

Bookmakeren Unibet udlover to billetter til første opgør i EM kvalifikations kampen mellem Sverige og Danmark på lørdag d. 14.11. Deltag Unibets konkurrence ved at indtaste dit telefon nummer online og vær med i konkurrencen om mere end 500.000 kr. i Unibet bonuspenge samt hovedpræmien som er fly, hotel og 2 billetter til Sverige – Danmark.
 
UNIBETS KONKURRENCE ER DESVÆRRE UDLØBET
Du kan du finde massere af odds bonusser til EM Kval kampen her
 

Unibet: Vind to billetter til Sverige - Danmark
© Unibet

 
Hvad end du er kunde eller ny odds spiller hos Unibet, så får du her muligheden for at vinde to billetter til årets danske fodboldbrag og støtte de rød-hvide drenge på udebane. Udover turen til Stockholm, hotelophold og to billetter, så dyster du også om daglige præmier for over 100.000 kr. Alt hvad du skal gøre er at indtaste dit telefonnummer online, så deltager du automatisk.
 

Sådan deltager du:

  • Indtast dit telefon nummer online (koster almindelig SMS takst)
  • Du kan deltage 1 gang om dagen
  • Du får besked med det samme om du har vundet (hovedpræmien trækkes der dog lod om torsdag d. 12.11 kl. 16.00)

 
Gå til Unibet Sverige – Danmark konkurrence.
 
Du får et skrabelod for hver dag, og det lod afgøre om du vinder en del af de daglige pengepræmier og sikre dig et lod i den samlede lodtrækning om en tur til Sverige og to billetter til Sverige – Danmark.
 
Konkurrenceperioden er fra tirsdag d. 10.11 – torsdag d. 12.11, så skynd dig at spille med.
 

Unibet 1500 kr. Velkomstbonus

Hvis du er så uheldig ikke at vinde i Unibets odds konkurrence til Sverige – Danmark kan du stadig godt få en gratis bonus. Hos Unibet får nye kunder nemlig en 100 % velkomstbonus svarende til 1500 kr. i Unibet odds bonus. Du skal således blot åbne en konto, sætte 1500 kr. ind på kontoen og så får du fordoblet dit første indskud op til 1500 kr.
 
Du kan også læse mere om EM 2016 og bookmakernes bonusser til slutrunden.

Om forfatteren

forrige artikel
Få de højeste odds til BIF – FCK
næste artikel
888sport: Odds 8.00 på Danmark imod Sverige