nyheder

KÆMPE KONKURRENCE: Vind VIP rejse til Fodbold EM hos NordicBet

Drømmer du om, at se sommerens EM slutrunde live på stadion men har du ikke haft held med, at få fat på en eller flere billetter til turneringen? Måske er billetterne lidt over dit budget – for lad os være helt ærlige: Det er ikke nogen billig fornøjelse, at tage del i sommerens helt store fodboldfest i Frankrig. Hos NordicBet er der heldigvis hjælp at hente – du kan nemlig lige nu og indtil den 27. april kl 23.59 vinde en VIP rejse for to personer inkl fly og hotel ved at placere blot ét enkelt 50 kr. væddemål på NordicBet!
 
Ja, den er god nok. Drømmen om, at se fodboldens største stjerner live er i dén grad i live når du er ny eller eksisterende kunde hos NordicBet. Konkurrencen går ud på, at du skal ramme det højeste odds inden den 27. april 2016 – og både nummer 1, 2 og tre vinder en VIP rejse for to personer. Klik på billedet herunder for at deltage med det samme!
 

faa vip rejse til euro 2016 med Nordicbet
© NordicBet

 

Følgende indgår i den flotte præmie:

  • Kontanter til at købe retur flybilletter fra din destination og til Stockholm hvor festen starter!
  • 1 nat på lækkert hotel i den Svenske hovedstad!
  • Returflybilletter fra Stockhold til Frankrig.
  • 2 nætter på et 4-stjernes luksushotel i Franske Toulouse
  • Adgang til fodboldfesten i Toulouse den 17. juni om eftermiddagen!

 

Sådan gør du:

  1. Hvis du ikke allerede er kunde hos NordicBet skal du oprette dig via linket der er i billedet herover! Er du allerede kunde skal du blot huske, at registrere dig med den e-mail adresse som du er oprettet med hos bookmakeren NordicBet!
  2. Placer herefter et odds væddemål på minimum 50 kr. på en valgfri sport. Det kan både være pre-match og live væddemål. Husk, at det er de tre better med det højeste odds der løber afsted med drømmepræmien.

 
Du skal placere dine væddemål senest den 27. april klokken 23.59 – odds væddemål placeret efter dette tidspunkt vil ikke kvalificere til deltagelse i konkurrencen.
 

Bonus hos NordicBet

Udover dette virkeligt fantastiske kampagnetilbud tilbydes alle nye kunder naturligvis også en bonus i form af den fine NordicBet odds velkomstbonus som kan løbe op i så meget som 1000 kr. i forbindelse med din første indbetaling på kontoen.
 
Opret dig hos NordicBet nu – og tag del i den store europæiske fodboldfest i juni og juli!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud hos 888Sport: Odds boost på Champions League
næste artikel
Betfair gør det igen: Kæmpe odds boost på CL Semifinalen