nyheder

Spil vinter OL 2018 hos Unibet!

Vinter OL 2018 er i fuld gang og hos Unibet kan du score fantastik Unibet bonus til vinterlegene fra den 9. til den 25. februar! Hos Unibet har du mulighed for at vinde din egen medalje. Placer minimum 10 bets til 100 DKK på vinter OL fra Pyeongchang og du kan, alt efter hvor mange bets du spiller, få Free Bet med værdi på 1000 DKK!
 

Unibet OL 2018 free bet bonus
© Unibet
 

Op til 1000 DKK som Free Bet

Er du fanget af vinter OL 2018 og gider du spille odds på vinterlegene fra Sydkorea så er dette tilbud perfekt til dig. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder og du kan få et Free Bet på op til 1000 DKK blot ved at spille på begivenhederne under OL 18! Hvis du ikke allerede har opretter bruger giver det menig at se på vores side hvor vi sammenligner alle betting sider med bonus heriblandt selvfølgelig også Unibet.dk!
Hvis du oprettet bruger er det meget enkelt at komme i gang og du kan uden problemer gå efter guldet og dine Free Bets. Hvad venter du på?
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil på begivenheder under OL 2018 både live og pre glæder
  • Alle bets med min. indsats på 100 DKK og til min odds 1.40 tæller med
  • Efter du 10 bets modtager du første Free Bet

 
Husk du skal placere minimum 10 bets til 100 DKK. til minimum odds 1.40 for at kvalificere dig til en medalje. Både single- og kombinationsspil tæller. Bemærk dog, at kun kombinationsspil der udelukkende består af bets fra Vinter 2018-begivenheder vil tælle med i kampagnen. Kombinationsspil med bets, der ikke er en del af Vinter 2018, vil ikke tælle med. Som sædvanlig tæller systemspil og cashed-out bets ikke med!
 
Dine Free Bets vil blive indsat på din konto senest den 26. februar klokken 12:00.
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
100% bonus + gevinst x2 hos 888sport!
næste artikel
Nordicbet: 100 DKK free live bet på Champions League!