nyheder

VM 2018: Kan Danmark kvalificere sig fra gruppen?

Vi ser frem til fodbold VM 2018 i Rusland. Efter at vi allerede måtte glæde os over en dejlig klub fodbold sæson vender landshold fodbold tilbage med intet mindre en verdensmesterskabet. Sommeren er landet og vi glæder os til at følge med det danske landshold til denne års slutrunde. Feberen er godt i gang med at indtage Danmark midt i sommervarme og landsholdet skal stille op til en spændende opgave, hvor muligheden for at gå videre fra gruppespillet absolut er til stede. Hos Betfairhar du mulighed for at få utrolig betfair bonus hvis du tror på at Danmark går videre fra gruppen! Få forhøjede odds på hele 50.0 hvis Danmark når næste runde. Det danske landshold er parret med Peru, Australien og Frankrig i gruppen, hvor de to bedste hold går videre til knock-out-fasen ved slutrunden. Hvad tror du? Gå ikke glip af din bet bonus til VM 2018!
 

Forhøjede odds hvis Danmark går videre fra gruppen
© Betfair

 
 

 

Tror du på det danske landshold

Chancerne er uden tvivl til stede når det danske landshold møder op til VM 2018. Modstanderene fra Peru og Australien burde være point leverandør og mod Frankrig skal der kæmpes over alle 90 minutter for at få point med hjem. Er det mon nok for at gå videre til knock-out fasen? Betfair giver dig i denne anledning en utrolig odds bonus hvis Danmark går videre fra gruppespillet. Få glæde af forhøjede odds på 50.0 hvis Danarmk går videre. Husk dog at tilbuddet kun gælder nye kunder og du kun må spille for 10 DKK til denne kampagne. Trodsalt er tilbuddet dog alligevel utrolig og du med god vilje tage brug af denne kampagne hvis du ikke allerede har oprettet burger hos betfair.dk.
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2H og spil på en sejr til Danmark til at kvalificerer sig fra gruppen
  • Spil maks 10 DKK til de forhøjede odds (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Hvis Danmark kvalificerer sig, udbetaler Betfair.dk din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

forrige artikel
VM 2018: Forhøjede odds hvis Messi eller Ronaldo scorer!
næste artikel
Betsafe.dk: Kan du gætte finalisterne?