nyheder

VM 2018: Englands optakt med forhøjede odds!

Hos Betfair.dk kan du få øget spændingen til denne års fodbold VM i Rusland. Den velkendte bookmaker har allerede gjort optakten med nogle enkelte seværdige tilbud til denne fodboldfest. Hvis du hører dem der ikke kender til betfair eller er helt ny på betting markedet giver det god mening at se på vores bookmaker bonus oversigt her på siden. Vi omtaler alle bookmaker og giver et grundigt indblik i alt. Ligemeget om bonusser, indbetalingsmuligheder eller vilkår – hos os modtager du alle vigtige oplysninger.
Betfair har på ny lanceret utrolig godt tilbud til alle deres nye kunder. Tror du på at England kan slå Tunisien? Hvis ja, kan du få stor glæde med denne betfair bonus.
 

 

Betfair odds bonus England Tunesien
© Betfair

 

Spil med forhøjede odds

Denne Betfair bonus går ud på at du kan nyde dejlig forhøjede odds på 7.0 hvis England vinder mod Tunesien. Vi har allerede flere gang introduceret til disse tilbud og vi kan stadig med god samvittighed anbefale disse tilbud. Du kan i denne omgang få din betting bonus hvis du blot opretter dig som ny kunde hos betfair og spiller dit første væddemål på en sejr til England mod Tunesien. Kampagnen er meget enkelt og du burde ikke vente længe. Få glæde af forhøjede odds på hele 7.0! Tror du på Kane, Alli m.m.?
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto i dag med promokoden ZFBJ2O og spil på en sejr til England mod Tunesien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit England, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk: Bonnussen skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.
 

Er du mere til en høj startbonus?

Som nævnt gælder tilbuddet kun nye kunder. Er du dog til den slags som heller vil få glæde af en betfair startbonus fremfor de forhøjede odds kan du få op til 1000 DKK hos betfair.dk. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

Om forfatteren

forrige artikel
VM 2018: Kan Brasilien slå Schweiz?
næste artikel
Betfair.dk: Kan Damark slå Australien?