nyheder

VM 2018: Kan Brasilien slå Schweiz?

Verdensmesterskabet er gået i gang og de første hold har spillet deres optakt. Storhold som Portugal og Spanien er gået i gang og de mindre hold som f.eks. Iran og Marokko har kunne fejre deres debut. På søndag er så endelig Brasilien som starter i tuneringen. Favoritten Brasilien møder op mod Schweiz. En kamp mange ser frem til. Kan Brasilien holder drømmen i live og kåre sig til verdensmester 2018? Hos Betfair har du i denne kamps anledning chance for at få dejlig odds bonus hvis Brasilien vinder. Denne Betfair bonus går ud på at du kan nyde dejlig forhøjede odds på hele 7.0 hvis Neymar og co. vinder mod Schweiz.
 

Brasilien Bonus Betfair VM 2018
© Betfair

 

Scor fantastik odds

Betfair har på ny lanceret utrolig godt tilbud til alle deres nye kunder.
Vi har allerde flere gange omtalt disse tilbud og stadig rigtig glæde for denne betfair bonus som alle nye kunder kan få glæde af. Ønsker du at spille med Spil forhøjede odds skal du huske følgende:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med forhøjede odds.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

 
Som nævnt gælder tilbuddet kun nye kunder. Hvis du er ny kunde eller overvejer Betfair som din ny bookmaker har du mulighed for at få fantastisk odds bonusdenne kamps anledning. Er du ikke sikkert og ønsker du læse mere om betting firmaer i Danmark kan vi anbefale at du ser nærmere på vores side. Har du valgt Betfair som din bookmaker kan vi varmt anbefale at tage brug af dette nævnte tilbud. Hvad venter du på? Det er meget nemt og enkelt.
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2N og spil på sejr til Brasilien i kampen mod Schweiz
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brasilien, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du 1000 DKK i bonus?

Du kan godt lige forhøjede odds men er heller ud på en dejlig betfair velkomstbonus. Hos betfair har du muligehd for at tage brug af et rigtigt godt tilbud. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Nordicbet: Freebet til Danmarks gruppekampe
næste artikel
VM 2018: Englands optakt med forhøjede odds!