nyheder

Trippelforsikring på VM i kvindehåndbold hos bwin.dk

Håndbold VM i Tyskland er i fuld gang og selvom de danske kvinder måtte sige tak og farvel efter tabet mod Svenskerne er der stadig spænding tilbage i tuneringen. Hvem mon bliver verdensmester?

I denne anledning har bwin.dk har lanceret super fedt tilbud – hvem har ikke prøvet at tabe et kombi væddemål kun på grund af en enkelt kamp? Det behøver aldrig at ske igen! Spil hos bwin.dk og nyd af en dejlig bwin bonus hvis dit væddemål taber. Bwin som har etableret sig som en troværdig bookmaker og seriøs partner indenfor betting har startet en kampagne som du vil have stor glæde af. Denne bonus er decideret til kvindehåndbold VM så du har tid til den 17. december for at gavne af denne dejlige chance. Bwin som vi allerede har omtalt flere gang her på siden, tæller helt klart vores foretrukken bookmaker i Danmark.

VM kvindehåndbold bwin.dk
© Bwin

Har du allerede oprettet bruger eller ønsker du ny bookmaker? Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed nyde en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du tvivl hvilken bookmaker der passer bedst til dig? Se nærmere på vores bonus odds side hvor vi ser nærmer på alle tilgængelige tilbud. Find den bookmaker der passer bedst til dig her på vores side.

Få indsatsen retur hvis et hold taber

Spil på VM i kvindehåndbold hos bwin.dk og få freebet hvis et hold kikser i dit kombi væddemål. Hvem har ikke prøvet det før, du har spillet et kombi væddemål og alle odds er gået op kun den eneste ene taber og ødelægger alt. Bwin.dk giver dig nu en forsikring hvis et hold skrotter dit kombi væddelmål. Spil 3 Pre-Match eller Live væddemål på VM i kvindehåndbold, hvis kun et af dine 3 valgte taber, refunderer Bwin din indsats retur som freebet på op til 100 DKK.

Sådan gør du:

  1. Tilmeld dig kampagnen.
  2. Spil 3 Pre-Match eller Live væddemål på VM i kvindehåndbold – for mindst 50 DKK med en minimum odds på 1,50) pr. valg
  3. Hvis du vinder, beholder du alt. Hvis kun ét af dine valg taber, refunderer bwin.dk din indsats som et FreeBet

HUSK:
Alle de valgte kampe skal placeres og afgøres samme dag!

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Manchester Derby hos bwin.dk! United vs. City med Price Boost!
næste artikel
Ekstra gevinster og profit-boost hos LeoVegas