nyheder

VM Playoff – Spil riskiofrit på dansk sejr hos Unibet.dk

Danmark skal spille deres to playoff kamp mod Irland i de kommende dage. Optakten bliver fløjtet i gang på lørdag kl. 20:45 i Parken i København. Retur kampen spilles kun tre dage senere den 14. November på Aviva-Stadium i Dublin. For begge hold står der meget på spil og Danmark kan ligge grundsten til en god udgangssituation allerede i morgen på næsten udsolgt hjemmebane. Selvom det umiddelbart lyder som en rigtig fornuftig lodtrækning må man ikke undervurdere det irske fodbold landshold. Ser man dog på alternativerne til Irland som f.eks. Italien og Kroatien kan være godt tilfreds med modstanderen og de fleste ser det danske landshold som favorit i dette altafgørende opgør. Kan Åge Hareides mandskab booke billet til fodbold VM 2018 i Rusland?
 

Vinder Danmark mod Irland?

Unibet som ofte lancerer tilbud til kampene som involvere det danske herrelandshold giver dig til de kommende to kampe chancen for at spille risikofrit på en dansk sejr. Bookmakeren som er kendt for et kæmpe sportsmarked med et hav af live billeder til næsten alle store sportsbegivenheder giver dig et fremragende tilbud. Er du på udgik efter en ny bookmaker eller ønsker du blot at se hvad andre bookmaker byder på. På vores side finder du en bonus sammenligning for hele det danske marked. Uden tvivl er Unibet en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus sammenligning. Nyd spillet og gå ikke glip af alle tilbud.

 

Danmark vs Irland VM Playoff
© Unibet

 

Følgende regler skal overholdes:

  • Tilmeld dig via vores link
  • Spil min. 100 DKK før kampstart på dansk sejr – Kun pre-match tæller.
  • Kun spil på “Danmark ved fuld tid” er risikofrit
  • Taber Danmark, får du 100 DKK. retur i kontanter næste hverdag

 
Husk du kan selv vælge om du spiller på første eller anden kamp i VM Playoff mellem Danmark og Irland. Du kan dog kun gøre brug af tilbuddet 1 gang
 
Free Bet vil ses under din spilkupon. Når du vælger et odds, vil du istedet for at indtaste dit beløb kunne vælge et Free Bet. Hvis du vinder på dit Free Bet beholder du gevinsten. Eksempel: Du bruger 100 DKK free bet på odds 3.00 og vinder, vil du modtage 200 DKK i kontanter.
 
Vil du hellere se nærmere på vores bonus sammenligning, se her på siden. Vi giver dig den bedste vurdering og nævner alle de vigtige faktorer for at du vil kunne nyde den bedste oplevelse. Sammenlign alle velkomstbonusser af de store bookmaker og se hvilken der passer bedst til dig.

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af betting bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Price Boost hos bwin.dk – Spil på playoff kampen Danmark vs. Irland
næste artikel
NFL odds bonus hos Betfair - Få forhøjede odds på Colts vs. Steelers