nyheder

Håndbold VM 2019 semifinalen: Danmark vs. Frankrig

Efter en forrygende mellemrunde står Danmark klar til semifinalen. Rejsen går for første gang i tuneringen forløb til Hamburg hvor det danske landshold skal møde ingen mindre end Frankrig. En kamp som mange havde regnet med som finalen til denne års verdensmesterkamp men nu møde disse to giganter allerede på hinanden i semifinalen i Hamborg. Kampen spilles i aften kl. 17:30 i tyske Hamborg og du kan se live med på TV2. I denne kamps anledning har betfair.dk valgt at give en dejlig odds bonus hvis du spiller på denne kamp. Tror du på Danmark?
 

Betfair bonus vm 2019 semifinale
© Betfair

 

Verdens bedste håndboldnation

Dagens kamp afgør om Danmark går videre til finalen og dermed holder chancen i live om at vinde guld på hjemmebane i Herning denne søndag. Modstanderen er dog ingen mindre end verdens bedste håndboldnation, Frankrig. I 2017 løftede franske verdensstjerner som Thierry Omeyer og Daniel Narcisse VM-trofæet. Men selvom de nu er skiftet ud med yngre spillere, så er det stadig et meget, stærkt fransk hold, som venter Danmark i VM-semifinalen i morgen. Frankrig har vundet VM de sidste fire gange men har i denne slutrunde vist at de ikke er uden fejl. Holdet har mistet deres suverænitet og det er chancen for det danske landshold! Du kan spille med forhøjede odds på den dansk sejr mod Frankrig!
 

 
Danmark har vist at de er forrygende form at man har ikke tabt en kamp i denne slutrunde. Hele holdet er på et ekstremt højt niveau og Mikkel Hansen, Niklas Landin og Rasmus Lauge er blot tre af de store profiler på holdet! Hos betfair har du mulighed for få en dejlig betting bonus der giver dig forhøjede odds på hele 45.0 hvis Danmark vinder mod Frankrig i aften!
 
Spil på sejr til Danmark!

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ66 og spil på at Danmark slår Frankrig
  • Spil maks 10 DKK til de forhøjede odds på 45.0! (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Hvis Danmark vinder, udbetaler Betfair.dk din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 

Betfair velkomstbonus

Vi glæder os til denne kamp! Semifinalen mod Frankrig er bare det bedste indenfor håndbold. Er du dog mere fodbold eller basket kan det godt være at du heller skulle se på betfair velkomstbonus. Tilbuddet om forhøjede odds kan ikke kombineres med velkomstbonus og derfor kan det godt være at du vælger denne bonus fremfor de forhøjede odds. Betfair velkomstbonus giver dig mulighed for at optjene op til 1000 DKK som bonus? Når du opretter dig idag har du mulighed for at få en utrolig god bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål. Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om forhøjede odds og velkomstbonus. Alt efter hvad du syntes mest om har betfair to utrolig god bonusser der giver dig mulighed for at vælge frit!

Om forfatteren

forrige artikel
Danmark er tæt på semifinalen! Spil på Danmark vs. Sverige!
næste artikel
FA Cup hos Mr. Green - Arsenal vs. Manchester United