nyheder

Betfair tilbud: Scor sindsyge odds 5,00 på sejr til Belgien mod Wales ved EM 2016

Fredagen byder på den anden EM 2016 kvartfinale – og i denne kamp er det overraskelsen fra Wales som tørner ud mod forhåndsfavoritterne fra Belgien, som her og nu rangerer som nummer tre på FIFA´s verdensrangliste. På papiret en særdeles svær opgave for Wales – men intet er på forhånd afgjort i denne slags knald eller fald kampe. Hos bookmakeren Betfair kan alle nye spillere lige nu score et flot forhøjet odds på belgisk sejr i dette EM 2016 kvartfinaleopgør. Læs meget mere lige herunder.
 
Belgien har gjort udmærket figur hidtil i turneringen uden dog for alvor at imponere. Anderledes imponerende har slutrunden været for Wales som har taget fusen på fodboldverdenen og i dén grad meldt sig ind i EM 2016 slutspillet. Realistisk set må det dog antages, at Belgien bliver en for stor mundfuld for de sympatiske Walisere og vi forudser derfor, at det er Belgien som kvalificerer sig videre til semifinalen ved EM 2016. Derfor er Betfair forhøjede odds tilbud til alle nye spillere på NETOP belgisk sejr et helt fantastisk tilbud. Hvis du som ny Betfair kunde spiller på dette udfald, så kvitterer Betfair med utrolig flotte odds 5,00 – der er virkelig potentiale for, at vinde en god gevinst på et særdeles tænkeligt udfald af de to holds kvarfinaleopgør fredag den 1. juli 2016.

faa flotte odds 5,00 paa sejr til belgien mod wales i em 2016 kvartfinalen
© Betfair

 

Sådan gør du:

  1. Opret din konto hos Betfair i dag ved at klikke på billedet her i artiklen. Husk, at du skal bruge promokoden ZFBJIR!
  2. Placer herefter dit første væddemål på Belgien som vinder af opgøret.
  3. VIND – hvis du vinder vil Betfair booste dine odds – men skulle uheldet være ude og du dermed taber, så vil du såmænd få din indsats retur fra Betfair i form af ét freebet!

 

Opret dig i dag og få stor bonus

Betfair tilbyder dig et sandt overflødighedshorn af forskellige oddstyper og sportsgrene – der er virkelig noget for enhver smag hos denne kvalitetsbookmaker. Samtidig tilbydes alle nye kunder den vanvittigt gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Denne bonus kan du få i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto.
Vi ønsker dig al held og lykke med din nye konto hos Betfair!
 
Ledte du efter odds bonusser på EM i fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 17,00 på Polen - Portugal ved EM hos 888Sport
næste artikel
BETFAIR: Scor odds 10,00 på Tyskland-Italien til EM 2016